Haberler

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Öksüz Açıklaması

"Kadromuzun zenginliğiyle güzel bir futbol oynadık. Aslında biraz daha dikkatli olsaydık çok daha farklı bir sonuç ortaya çıkabilirdi" "Kasımpaşa'yı geldiği bu noktaya kimin taşıdığını tüm futbol kamuoyu biliyor. Buna rağmen hala bana tepki varsa bunda art niyet aramak gerekiyor" "Stadı Beşiktaş'a verdiğimiz için tepki gösteriyorlar. Pardon ama bunları taraftara mı soracaktık?" "Komşumuzun bize ihtiyacı var ve kapımızı onlara açıyoruz. Buna tepki koymak, seyircinin işi de haddi de değil"

EMRAH OKTAY - Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Kayserispor'u 3-1 yendikleri karşılaşmada güzel oynadıklarını söyledi.

AA muhabirine açıklamalarda bulunan Öksüz, dün oynanan Kayserispor maçı, Kasımpaşa tribünlerinde kendisine yönelik istifa çağrıları ve lacivert-beyazlı taraftarların Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği destek hakkında konuştu.

Kayserispor karşılaşmasında biraz dikkatli olmaları durumunda skorun çok daha farklı olabileceğini savunan Öksüz, "Kadromuzun zenginliğiyle güzel bir futbol oynadık. Aslında biraz daha dikkatli olsaydık çok daha farklı bir sonuç ortaya çıkabilirdi. Maçın 90 dakikasında önde basan, sürekli hücumu düşünen bir takım vardı. Bu da sonucu getirdi ve 3-1'lik galibiyet aldık. Kasımpaşa, bu oyununu sahaya yansıttığında bu sonuçlar her zaman gelecektir" ifadelerini kullandı.

Hasan Hilmi Öksüz, kadrolarında kendilerini ispat etmiş oyuncular olduğuna vurgu yaparak, "Oyuncularımız, futbol oynadıkları ülkelerde bir yerlere gelmiş isimler. Geçen haftaki mücadelede bu özelliklerini sahaya yansıtamadılar. Dün akşamki maçta kendileri gibi oynayınca goller peş peşe geldi. Bir o kadarı da kaçtı. Çok zengin pozisyonları olan, hoş bir maçtı. İnşallah Kasımpaşa bu futbolunu bir daha bırakmaz ve becerilerini ortaya koyar" diye görüşlerini aktardı.

"Hala bana tepki varsa bunda art niyet aramak gerekiyor"

Kasımpaşa'da bazı taraftarların maç boyunca istifaya çağırdığı Hasan Hilmi Öksüz, takımı bir yerlere kendisinin getirdiğini savunarak, gösterilen tepkilerin art niyetli olduğunu söyledi.

Başkan vekili Öksüz, istifa çağrılarını çok fazla önemsemediğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Bunlar ilk defa gördüğümüz şeyler değil. Kasımpaşa'yı geldiği bu noktaya kimin taşıdığını tüm futbol kamuoyu biliyor. Buna rağmen hala bana tepki varsa bunda art niyet aramak gerekiyor. Futbol kamuoyu biliyor ki; Kasımpaşa, bir çöplükten çıkarak hem tesis anlamında hem de futbol anlamında bir yerlere geldi. Seyircinin isteği takımının başarılı olması değil mi? Eğer başarılıysa, iyi kadro oluşturarak başarılı sonuçlar alıyorsa ve siz de o yönetimi istifaya davet ediyorsanız, adama gülerler. Bu takım dün Kasımpaşa çöplüğünde yüzerken, 3. Lig'de sürünürken sahip çıkan birileri vardı da biz mi engelledik? Demek ki meyve veren ağacı taşlarlarmış. Bunlar çoluk çocuk işi. Ben bunları önemli görmüyorum. Benim için önemli olan Kasımpaşa'nın geldiği nokta. Bu gelinen yer de beni keyiflendiriyor. Bundan dolayı tribündeki seslere kulak bile asmıyorum."

" Beşiktaş'ın stadımızda oynamasına tepki koymak, seyircinin işi de haddi de değil"

Hasan Hilmi Öksüz, sahasındaki yıkım ve yeniden yapım çalışmaları nedeniyle Beşiktaş'ın bu sezon derbiler hariç iç saha maçlarını Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynamasına tepki koymanın taraftarın haddine olmadığını dile getirdi.

Lacivert-beyazlı takımın 3 yıl içinde Avrupa kupalarına gitme, 5 yıl içinde de şampiyon olmayı hedeflediğini bildiren Öksüz, şöyle konuştu:

"Bu yapılanma içinde devam ediyoruz. Şu anda şirketi oluşturan arkadaşlarımız, bu konuda iddialı ve ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Lüzumundan fazla da para yatırdıklarını görüyorum ve biliyorum. Kasımpaşa taraftarı buna baksın. Stadı Beşiktaş'a verdiğimiz için bize tepki gösteriyorlar. Pardon ama bunları taraftara mı soracaktık? Beşiktaş'ın burada oynamasından daha doğal bir şey olamaz. Komşumuzun bize ihtiyacı var ve kapımızı onlara açıyoruz. Buna tepki koymak, seyircinin işi de haddi de değil. Biz büyük bir takımız ve tesislerimizi komşu takıma da açabiliyoruz. Bundan keyif almak lazım. Ben bundan keyif alıyorum ve onur duyuyorum. İnsanlık ve fair-play bunu gerektiriyor."

"Kasımpaşa taraftarı Başbakan'a destek vermezse ayıp eder"

Lacivert-beyazlı taraftarın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermesinin siyasetle ilgili olmadığını belirten Öksüz, bunun doğal karşılanması gerektiğini söyledi.

Kasımpaşa taraftarının, kendi semtlerinden çıkan bir başbakana destek vermemeleri durumunda ayıp edeceğini bildiren Öksüz, "Kasımpaşa taraftarının, semtinden çıkan bir başbakana destek vermesi kadar doğal bir şey olamaz. Vermezlerse zaten ayıp ederler. Bunun siyasetle ilişkilendirilmesi uygun değildir. Nihayetinde mahallemin, semtimin insanı bu ülkede başbakanlık yapıyor, buna da birileri tepki gösteriyorsa, benim Kasımpaşalı seyircim, vatandaşım tabii ki sahip çıkacak" diyerek sözlerini tamamladı. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Recep Tayyip Erdoğan Hasan Hilmi Öksüz Kasımpaşa Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title