Haberler

Kasımpaşa-Galatasaray Maçının Ardından

Kasımpaşa-Galatasaray maçının ardından Hamza Hamzaoğlu Zor bir deplasmandı ve iyi bir mücadele oldu Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini rahat bir şekilde izleyeceğiz Jan Jacobus Wouters İkinci yarı düşünce maçı kaybettik Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu 3-2 kazandıkları Kasımpaşa maçının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Kasımpaşa- Galatasaray maçının ardından

Hamza Hamzaoğlu Zor bir deplasmandı ve iyi bir mücadele oldu

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini rahat bir şekilde izleyeceğiz

Jan Jacobus Wouters İkinci yarı düşünce maçı kaybettik

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu 3-2 kazandıkları Kasımpaşa maçının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Hamza Hamzaoğlu Kasımpaşa karşısında 2-0 geriye düşmelerine rağmen 3-2 kazanmayı başarmalarının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Hamza Hamzaoğlu Rakibimiz bizi çözme adına aldığı her topta uzun oynayınca, mesafeler açıldı ve ortaya güzel bir oyun çıkmadı. Kötü oyunumuza rağmen ilk yarıda yine de pozisyonlarımız vardı ama devre arasına 2-0 geride girdik. Oyuncularımızla devre arasında, daha sakin olmamız gerektiğini, golü düşünmekten oyunu bıraktığımızı, bunun için de maçtan koptuğumuzu konuştuk. Önce oyunu elimize almamız gerekiyordu. Bunun için de daha yakın oynamalıydık. İkinci yarı bunu uyguladık ve hemen skoru da bulduk. Zor bir deplasmandı ve iyi bir mücadele oldu. Maçta 2-0 geriye düştükten sonra kazanmak çok önemli. Bu bir kırılma maçı olabilir. Oyuncularımı tebrik ediyorum. İnşallah devamını getiririzdedi.

Olcan Adın'ın ilk yarıda bekleneni veremediğini belirten Hamzaoğlu, ikinci yarıda oraya Umut'u kaydırıp, Burak Yılmaz'ı sahaya sürdüklerini anlatarak, Burak'a sahaya sürerek aslında risk de aldık. Eğer lehimize bir skor oluşsa belki riske de etmeyecektik onu. Şükürler olsun ki bir sakatlık olmadan bitirdi. Şimdi önümüzde milli maç arası nedeniyle uzun bir zaman var ifadelerini kullandı.

Yakında biz de fenalaşacağız. Bizim sorumluluğumuzu kim alacak

Hamza Hamzaoğlu sarı kırmızılı takımda ki sakatlıklardan kaynaklanan eksiklikler ile ilgili olarak Eksikleri bir tarafa koyup, bir an önce iyileşmelerini beklerken, diğer oyunculardan en iyi verimi almaya çalışmamız gerekiyor. Keşke tüm oyuncularımız iyi olsaydı. Belki o zaman bazı maçları kazanabilirdik. Hiçbir zaman cezalılardan ya da sakatlardan yakınmayacağız. Bu şekilde Hamit'i, Olcan'ı, Koray'ı, Yasin'i kazandık. Takım olarak olayı sahiplendik. Herkes katkı yapmaya başladı diye konuştu.

Hamza Hamzaoğlu, Kasımpaşa galibiyeti sonrası yarınki Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini rahat bir şekilde izleyeceklerini söyledi.

Tecrübeli teknik adam, maçın son anlarında Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak'ın tribünde fenalık geçirmesi ile hakkın da ise Yakında biz de fenalaşacağız. Bizim sorumluluğumuzu kim alacak yanıtını verdi. Abdurrahim Albayrak için geçmiş olsun dileğinde bulunan Hamzaoğlu,

Kendisini çok kaptırıyor. İnşallah son olur. Bir daha böyle bir şey yaşamamasını temenni ediyoruz şeklinde konuştu.

Yapabileceğimiz birşey yoktu.

Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Jan Jacobus Wouters, Galatasaray'a karşı ilk yarı iyi oynadıklarını ancak ikinci yarı tempoları düşünce maçı kaybettiklerini söyledi.

Takımının sahasında Galatasaray'a 3-2 mağlup olduğu karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısında konuşan Wouters, ilk yarı çok iyi oynadıklarını belirterek, İlk yarıyı 2-0 önde kapattık. Hatta 3-0 bile yapabilirdik. Rakipte güzel pozisyonlar buldu. İkinci yarı başlar başlamaz tempomuz düştü, onların temposu arttı. Sonrasında bir gol buldular, ikinci gol geldi. Çok iyi takıma karşı oynadık. Üçüncü golü yedik. Yapabileceğimiz birşey yoktu. dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hamza Hamzaoğlu Galatasaray Fenerbahçe Kasımpaşa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title