Haberler

Kasımpaşa - Fenerbahçe Maçının Ardından

Kasımpaşa TEKNİK DİREKTÖRÜ ARVELADZE.

Kasımpaşa TEKNİK DİREKTÖRÜ ARVELADZE: "YAKALADIĞIMIZ POZİSYONLARI ATAMAYINCA FENERBAHÇE'Yİ OYUNDA TUTTUK"

FENERBAHÇE TEKNİK DİREKTÖRÜ YANAL: "ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYIYIZ"

Fenerbahçe'ye uzatma dakikalarında yediği golle 3 - 2 mağlup olan Kasımpaşa'nın teknik direktörü Şota Arveladze, maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Arveladze, 2-1 öndeyken çok pozisyon bulduklarını vurgulayarak, "Çok gol oldu. Maalesef 2-1'den sonra gol bulamadık. 2-3 net pozisyonumuz var. Yakaladığımız pozisyonları atamayınca Fenerbahçe'yi oyunda tuttuk. Maç 3-1'e gelseydi farklı olurdu. Fenerbahçe'nin frikiklerde ve kornerlerde etkili olduğunu biliyorduk ve buna iyi önlem aldık. Önemli olan sonuçtu. Üzgünüz" dedi.

Hakemin yönetiminden mutlu olmadığını aktaran Gürcü teknik adam, tribünlerin boş olmasının sebebinin ise maçın pazartesi günü oynanması olduğunu dile getirdi.

Kasımpaşalı futbolcular Scarione ile Castro ise üzgün olduklarını ve maçı kazanmayı hak etmelerine rağmen kaybettiklerini ifade etti.

FENERBAHÇE CEPHESİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ise, "Taraftarlarımız, takımımız bu birlikteliği yarattığı takdirde en büyük aday biziz. ve biz şampiyon olacağız. En büyük aday olarak da devam edeceğiz" dedi.

Yanal, maçla ilgili olarak şunları söyledi;

"Özellikle top kayıplarımızda rakibimiz bizi oldukça geri koşturdu. Kontra ataklarda da yaratıcı oyuncularıyla ritmimizi engelledi. Geriye düşmemize rağmen kazandıkları için oyuncularımı kutluyorum. Bugünkü maçta takımımızın geriye düşmesine rağmen oyunu geriye çevirmek için ortaya koyuduğu mücadeleden ve oyuna sonradan giren futbolcularımızın performansı bizi memnun etti. Oynayan ve oynamayan oyuncularım bugünkü kritik maçı kazandığımız için tebriği hak ettiler. Önümüzdeki bütün maçları kazanmak için mücadele edeceğiz."

Holmen ve kaleci Volkan'ın performanslarındaki düşüşle ilgili bir soruya karşılık Ersun Yanal, oyunun başında istedikleri ritmi yakalayamadıklarını ve bu nedenle Holmen'in performansının kötü görünmüş olabileceğini dile getirdi. Volkan'ın da en güvendiği oyuncularından biri olduğunu kaydeden Yanal, tecrübeli kalecinin takıma büyük katkısının olacağını söyledi.

Sow'un Kasımpaşa karşısında da kadroda olmayışıyla ilgili de Yanal, bu durumun fazla abartıldığını dile getirdi. Yanal, şöyle konuştu:

"Gereksiz uğraş içindesiniz. Bu kadroda çok daha değerli olabilecek oyuncular da çıkabilir. Bu olayın büyütülmesi oynayan oyunculara da saygısızlık olabilir. Sow en yetenekli oyuncularımızdan bir tanesi o da oynayacak. Sow'la hiçbir problemimiz yok."

Fenerbahçeli Volkan Demirel de, "Üç puan aldığımız için mutluyuz. Neticesinde kazanmasını bildik. İlk yarı iyi oynayamadık. Çok karambol goller yedik. İkinci yarıya çıkarken maçı kaybetmeyeceğimizi biliyorduk. Maçı çevireceğimizden emindik. Hiçbir şekilde kaybedeceğimizi düşünmedik. Önümüzdeki serimizi devam ettirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli takımın Kasımpaşa karşısında elde ettiği galibiyette iki gol atan Webo ise "Kasımpaşa gibi bir takım karşısında iyi performans ortaya koyduk. Devre arasında hocadan çok kuvvetli bir mesaj verdi. İkinci yarıda Fenerbahçe'nin gerçek yüzünü ortaya koyduk. Böyle bir galibiyet almak önemliydi. Sonuç olarak üç puanla dönüyor olmaktan mutluyuz." şeklinde konuştu.

TARAFTARDAN TEPKİ

Kasımpaşalı taraftarlar, maçtan önce ve maç devam ederken lacivert-beyazlı kulübün yönetimine tepki gösterdi.

Lacivert-beyazlı taraftarlar, Beşiktaş'ın ligdeki bazı iç saha maçlarını Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynayacak olmasını ve Fenerbahçe maçındaki 100 ile 150 lira arasında olan bilet fiyatlarını protesto etti.

Taraftarlar ayrıca Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz'ü istifaya davet etti.

UĞUR DEMİRKIRDI - İSTANBUL / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Volkan Demirel Ersun Yanal Fenerbahçe Kasımpaşa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title