Haberler

Kasımpaşa Fenerbahçe Maçından Notlar

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Yanal, Kasımpaşa karşısında ligin 3. haftasında Sivasspor'u 5 2 yendikleri maçın 11'ini değiştirmedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa ile yaptıkları mücadelede, ligin 3. haftasında Sivasspor'u 5-2 yenen kadroyu değiştirmedi.

Yanal, milli maçlar için Süper Lig'e verilen arada geçen 15 günlük süreden sonra çıkılan Kasımpaşa mücadelesinde, 11 kurgusunda bir değişiklik yapmadı.

Kaleyi Volkan Demirel'in koruduğu Fenerbahçe'de, savunma dörtlüsü Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz, Alves ve Caner Erkin'den, orta alan Selçuk Şahin, Meireles, Emenike, Holmen ve Kuyt'tan, forvet de Webo'dan oluştu.

Fenerbahçe teknik direktörü, Sivasspor mücadelesinin yedeklerini de değiştirmedi ve Mert Günok, Hasan Ali Kaldırım, Bekir İrtegün, Mehmet Topal, Alper Potuk, Mehmet Topuz ve Salih Uçan, kadroda yer aldı.

Sow, Cristian ve Kadlec, 18'de yok

Sivasspor maçında kadroda olmayışı nedeniyle sosyal medyada yazdığı mesajla gerginliğe neden olan Moussa Sow, Kasımpaşa maçının 18 kişilik kadrosunda da yer almadı.

Sow'un yanı sıra, teknik direktör Ersun Yanal'ın kararıyla yabancı kontenjanına takılan Cristian ve Kadlec de Kasımpaşa maçında forma giymediler.

Kadlec, üst üste 4. resmi maçında 18'in dışında kaldı. En son Kadıköy'de Arsenal ile yapılan UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında 90 dakika forma giyen Çek futbolcu, ardından Eskişehirspor, Arsenal rövanşı, Sivasspor ve bu akşamki mücadelede, 18'in dışında kaldı.

Sarı-lacivertli takımda, sakatlığı bulunan Emre Belözoğlu ve Yobo da kadroda bulunmadılar.

Kasımpaşa cephesi

Kasımpaşa'da Uche, Coulibaly ve Fritzler, yabancı kontenjanından dolayı kadroya giremedi.

Teknik direktör Şota Arveladze, yabancı oyuncu tercihlerini Isaksson, Donk, Babel, Scarione, Viudes ve Castro'dan yana kullandı.

Lacivert-beyazlılarda, sakatlıkları bulunan Özer Hurmacı ve Halil Çolak, 18 kişilik kadronun dışında kaldı.

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Orhan Şam, Kasımpaşa formasıyla sarı-lacivertli takıma karşı ilk kez forma giydi.

Yıldırım, maça gelmedi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım maça gelmedi.

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Erkan, kulübü başkanlık düzeyinde temsil ederek, Kasımpaşa Kulübü Başkanı Zafer Yıldırım ile yan yana maçı izledi.

Protokol tribününde, Fenerbahçe adına yöneticiler İsfendiyar Zülfikari, Hakan Dinçay, Serdar Erkan, Yalçın Haker ve Yasemin Merçil de bulundu.

Notlar

Fenerbahçeli taraftarlar, karşılaşmanın bilet fiyatlarının yüksek olduğu gerekçesiyle, karşılaşma öncesi yaptıkları tezahüratlarda Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz'e tepki gösterdiler.

Sarı-lacivertli taraftarlar, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda kendilerine ayrılan kale arkası tribününü doldurdu.

Kasımpaşa taraftarları karşılaşmaya fazla ilgi göstermezken, tribünlerde büyük boşluklar oluştu. Lacivert-beyazlıların bir bölümü de stat dışında maçın bilet fiyatına tepki gösterdi. Tribünlerdeki bazı taraftar grupları, karşılaşma öncesi "Yönetim uyuma taraftarın dışarda" şeklinde tempo tuttu. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Ersun Yanal Moussa Sow Sivasspor Kasımpaşa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı 135. bölüm izle! Gönül Dağı yeni bölüm izle! Gönül Dağı son bölüm neler oldu? Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title