Haberler

Kasımpaşa - Antalyaspor Maçının Ardından-Hd

Kasımpaşa - Antalyaspor maçının ardından

Antalyaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu Milli aradan sonra daha güvenli gideceğiz

Kasımpaşa Teknik Direktörü Özdeş Gördükleri penaltıları veremiyorlar

Standartsızlık problemi var

Olgucan KALKAN İSTANBUL,(DHA)

Spor Toto Süper Lig'in 26'ncı haftasında Kasımpaşa, sahasında Antalyaspor'a 3-2 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından iki takım teknik direktörleri basın toplantılarında açıklamalarda bulundu.

Ligin kalan haftalarının daha zorlu geçeceğini ifade eden Antalyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Şunu iyice gördük ki lig bundan sonraki haftalarda çok daha zor bir duruma girecek. Bir o kadar da zevkli bir hal alacak. Bugün de burada Kasımpaşa ile mücadelesi yüksek, pozisyonları yüksek, gollü bir maç oynadık. Bizim açımızdan baktığımızda bu maç çok önemliydi. Kazanmak çok önemliydi. Buradan alacağımız neticen hem bizim kendimize olan güvenimizi hem de bize inananların güvenini kıracaktı. Önemli bir galibiyet aldık. Rakibin 10 kişi kalmışken 2-2'yi yakalaması bizim adımıza hoş değildi. Fakat takımda bizlerde stresliydik. Maçın bu pozisyondan dolayı. İnşallah bundan sonraki haftalarda daha güveni gideceğiz. Şimdi önümüzde Milli ara var. Moralli bir şekilde geçirmemiz çok önemli. İnşallah eksiklerimizi de tamamlayıp, bundan sonra Antalyaspor'u layık olduğu yerlere doğru yavaş yavaş çıkaracağız. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Buralara kadar gelen taraftarımıza teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.

KEMAL ÖZDEŞ GÖRDÜKLERİ PENALTI VEREMİYORLAR

Kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade eden Özdeş, Kaybettik üzgünüm. Maçın ilk bölümü istediğim gibi, istediğimiz pozisyonlara girerek başladık. Ancak son vuruşlarda becerikli olamadık. Öne geçmeliydik. Daha basit oynamamız gerekirken kaybettiğimiz bir topla ilk golü yedik. Daha sonra ikinci yarıda Bernard ikinci sarıyla dışarıda kaldı. Ardından yine tartışmalı bir pozisyonda ikinci golü yedik. 2-0'dan sonra oyuncularım daha doğru oynamaya başladılar. Rakibi baskı altına almayı başardık. Onların birinci bölgesine kadar doğru gitmeyi başardık. Sonrasında pozisyonlar ve 2 gol bulduk. 2-2 olmasına rağmen son bölümde de maçı kazanmak için bir oyun oynadık. Kesinlikle kapanmadık. Riskler aldık. Ancak kötü bir paylaşımdan 3-2 geriye düştük. Daha sonra döndürme çabamız sonuç vermedik dedi.

STANDARTSIZLIK PROBLEMİ VAR

Yeniden kazanmak için mücadele edeceklerini belirten Kemal Özdeş, İlk yarıdaki Antalya maçına çok benziyor. O maçta da çok kötü bir kırmızı kart, bu maçta belki Bertnard'ın kartları doğruydu. Ancak bizim için problem dördüncü maç oldu üst üste. Standartsızlık problemi var. 4 maç bugün eğer kazanmış olsaydık, ligin ikinci devresinde en fazla puan toplayan üçüncü takım olacaktık. Tekrardan seyrediyorum görüntüleri ki Sakıb ile konuştuğumda evet penaltıydı dedi. Geçtiğimiz 4 maçta görmedikleri penaltıları verip, gördüklerini vermiyorlar. Evet belki ik sarı kartta doğruydu ama Charles'in Bertnard'a pozisyonu vardı. 10 dakika sonra sarı kart gördü. Bir standartsızlık söz konusu. Bu şikayetleri de edeceğim ama Antalyaspor takımını kutluyorum. Kazanan onlar bugün. Şimdi devam edeceğiz. Bu maçı kazansak yönümüz yukarı doğru olacaktı. 8 hafta kaldı ligin bitmesine. Kasımpaşa yine mücadelesine devam edecek. Yine kazanmak için oynayacak. Umuyorum istediğimiz puanları önümüzdeki 8 maçlık periyotta toplarız şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hamza Hamzaoğlu Antalyaspor Kasımpaşa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti? OY SAYIMINDA İFTAR MOLASI OLACAK MI? YSK iftar arası kararında ne dedi? Vatandaşa yumruk atan Belediye Başkanı kim? Vatandaşa neden yumruk attı? Mustafa Oktay Aksu kimdir? Halk Tv konuğu Mustafa Oktay Aksu kaç yaşında, nereli? Mustafa Oktay Aksu biyografisi! 1 NİSAN 2024 PAZARTESİ ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ? Seçimden sonraki gün resmi tatil mi, kimlere tatil? Oy sayımında iftar molası olacak mı? YSK açıklama yaptı mı, ne dedi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title