Haberler

Kasım Ayı İçin Burçlara Göre Öneriler


Koç:

Kasım ayı, en yakınınızdakilerle ortaklaşa konularda yeni gelişmeler getiriyor. İşyerindeki ortağınız veya en yakın çalışma arkadaşınız ile bir yatırıma girebilir, getirileri olan büyük bir proje için paraları birleştirebilirsiniz. En iyi zamanda hareket etmek istiyorsanız Kasım ayı, özellikle 8 Kasım sonrası el sıkışmak için uygun görünüyor. Tabii bu gelişmelerin içinde özel hayatınızdaki ortak yatırımlar da girebilir. Eşinizle bir alım yapmak, miras yoluyla gelen bir kaynaktan yararlanmak da mümkün. İşyerinde ikili çalışmalar sırasında dengeyi tutturmanız, karşıdaki kişileri kırmadan ilerlemeniz yapacağınız en doğru hareket olacak. 4 Kasım günü gerçekleşecek Dolunaya doğru giderken özellikle para konularıyla ilgili yeni durumlar ortaya çıkabilir. Tüm aldığınız bilgiler ışığında doğru kararı vermeniz de kolaylaşıyor. Bu dolunay sizin maddi anlamda birikimlerinizi artırabileceğiniz koşullar getiriyor. 6 Kasım sonrası yurt dışı ve yabancılarla bağlantılı işleriniz oldukça hareketleniyor. Medya, iletişim ve kişisel gelişim konularına bu tarihten sonra zaman ayırın. İstediğiniz o kursa başvurmanın zamanı geldi. Akademik ortamda ilerlemek istiyorsanız, hemen araştırmalara başlayın. 18 Kasım günü gerçekleşecek Yeniay, ikili ilişkilerinizde değişim yaratmanızı sağlıyor. İlişkinizde maddi ve manevi yönden yeni durumlar ortaya çıkabilir. Birbirinize daha fazla yakınlaşmanız mümkün.

Boğa:

Kasım ayı boyunca karşıt burcunuz Akrep'teki gezegen grubu, ilişkilerin tüm ay boyunca önemli olacağını gösteriyor. Kasım ayının ilk haftası, 4 Kasım günü gerçekleşecek Dolunay etkisinde olacak. Boğa burcundaki Dolunay, hayatınızın her alanına ışık tutuyor. Bir süredir görmezlikten geldiğiniz konular tüm çıplaklığı ile açığa çıkıyor. İlişkileriniz, iş hayatı, aile, kişisel beklentiler ve hayatla ilgili konuları sorguladığınız birkaç gün boyunca karar alıp harekete geçin. Konfor alanınızdan ve alışkanlıklarınızdan ayrılıp kendinizi geliştirmeniz, gelecekteki hayatınıza iyi yansımalar getirecek. 6 Kasım günü ve sonrasındaki birkaç hafta boyunca eşiniz veya ortağınızla ortak yaptığınız yatırımlar, paylaşımlar gündeme geliyor. İyi analiz edin, kararlarınızı bu ay verip Aralık ayına sarkıtmamaya çalışın. 8 Kasım sonrasında birebir yakın çalışacağınız kişilerle iletişiminiz artacak. Kafa kafaya verip yoğun projelerin altından kalkacaksınız. Bir süredir görmezlikten geldiğiniz konular tüm çıplaklığı ile açığa çıkıyor. İlişkileriniz, iş hayatı, aile, kişisel beklentiler ve hayatla ilgili konuları sorguladığınız birkaç gün boyunca karar alıp harekete geçin. Konfor alanınızdan ve alışkanlıklarınızdan ayrılıp kendinizi geliştirmeniz, gelecekteki hayatınıza iyi yansımalar getirecek. 6 Kasım günü ve sonrasındaki birkaç hafta boyunca eşiniz veya ortağınızla ortak yaptığınız yatırımlar, paylaşımlar gündeme geliyor. İyi analiz edin, kararlarınızı bu ay verip Aralık ayına sarkıtmamaya çalışın. 8 Kasım sonrasında birebir yakın çalışacağınız kişilerle iletişiminiz artacak. Kafa kafaya verip yoğun projelerin altından kalkacaksınız. 18 Kasım günü gerçekleşecek Yeniay sonrası, özellikle işle ilgili yeni kişilerle tanışmaya hazır olun.

İkizler:

Bu ay işyeri, ofis ve günlük işlere yoğunlaşıyorsunuz. Ayın ilk haftasında teslim tarihi gelmiş işleri yetiştirmeye çalışmak, ofis içindeki durumları yönetmek konularına özen gösterin. Dolunay etkisi ile kuruntu, endişe ve iç huzursuzluklarınız artabilir. Hiçbir şeyi takıntı haline getirmeyin. Bazı hurafelere, şehir efsanelerine kulak vermeyin. Fazla dedikodu dinlemeyin. İşinize ve gördüğünüz, elle tutulur konulara odaklanın. Özellikle işi, parayı kaybetme korkusu ön plana çıkabilir. Ofiste istifalar ve belki çok da hoşunuza gitmeyen gelişmeler duyabilirsiniz. Rahat olun, birkaç gün içinde suların durulmasına fırsat verin. Dolunay ışığı altında, 3-4 Kasım günlerinde sağlık kontrolleri yaptırmak iyi fikir olabilir. Her şey görünür haldeyken tahlillerin doğruluk oranı yüksektir. 6 Kasım günü karşıt burcunuza geçen Merkür sayesinde işyerinde ve özel hayatınızda sizinle birebir ilgilenen biriyle iletişiminiz artıyor. Neredeyse tüm çalışmaları bu kişiyle beraber yapabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı, yabancı biri de olabilir. Kasım ayında iyi giden iletişim konuları, Aralık ayında bazı küçük aksamalara uğrayabilir. Bu nedenle, şimdiden her şeyi yazılı yapmanız, onayların doğru şekilde alındığından emin olmanız çok önemli. 18 Kasım sonrasında, yeniay etkisi ile birlikte işyerinde büyük projelere başlamak, yepyeni işlere girişmek mümkün olacak. Size bağlı bir ekip varsa yenilenmeler olabilir. Yeniay sonrası 15 gün boyunca yüksek konsantrasyon gerektiren yeni görevleri almak ve başarıyla tamamlamak mümkün olacak.

Yengeç:

Ay boyunca yaratıcılığınızın arttığını, hayatı daha eğlenceli bulduğunuzu fark edeceksiniz. İlgi alanlarını, hobileriniz ve işinizin sevdiğiniz kısımlarına zaman ayırın. Keyif aldığınız şeyleri yapabilir, yaptıklarınızla daha fazla söz sahibi olabilirsiniz. Topluluk önünde kendinizi ifade etmeniz, eğitimler vermeniz ve sunumlar yapmanız mümkün. Hatta bu tür fırsatları yakalamaya çalışın. Bugüne kadar üzerinde uğraştığınız ne varsa sergileme imkanınız olacak. 4 Kasım günü gerçekleşecek Dolunay etkileri birkaç gün önceden kendini hissettirecektir. İş hayatındaki tanıdıklar, mesleki gruplar, dernekler ve oluşumlar içinde yer almanız, buradaki çalışmalara aktif olarak katılmanız söz konusu. Dost ve arkadaşlarınızla ilgili bazı gelişmeler, farklı seçimler yapmanızı sağlayabilir. Çocuğunuz varsa, sizin ve onun gelecek planlarınız üzerine düşüneceğiniz, kararlar vereceğiniz bazı gelişmeler olabilir. Beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. 8 Kasım ve sonrasındaki birkaç hafta boyunca sevdiğiniz birşeye odaklanın. Yalnızsanız, çok hoşlandığınız biri karşınıza çıkabilir. Küçük flörtler hayata bağlanmanızı ve kendinizi de sevmenizi getirecek. Kısa bir tatile imkanınız varsa kaçırmayın. 18 Kasım günü gerçekleşecek yeniay sonrasında özel biri hayatınıza girebilir. Yine bu tarihten sonra, şifa, müzik, simya ve buna benzer konularda yeni hobiler edinebilirsiniz. Sezgileriniz kuvvetleniyor. Spekülatif konularda ve şans oyunlarında yapabileceklerinize siz bile şaşırabilirsiniz.

Aslan:

İş hayatı ve ev arasında geçecek bir ay sizi bekliyor. Hem özel hayatınız, eviniz ve aile düzeniyle ilgilenecek, hem de dış dünyada popülerliğinizi sürdüreceksiniz. Öncelikle Kasım ayının ilk haftasında, Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay etkisi ile iş hayatınızdaki gelişmeler ön plana çıkıyor. Sizi uzaktan takip eden kişilerin ilgisini çekiyorsunuz. Ne iş yaptığınız, kariyeriniz ve imajınız Dolunay ile birlikte ilgi çekiyor. Diğer taraftan beklentilerinizin (terfi, iş teklifi, görev değişikliği…) gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini de anlamanız mümkün olacaktır. Ay boyunca evdeki hareketlilik giderek artıyor. Özellikle 8 Kasım sonrasında evde daha fazla zaman geçirebilir, kendinizi keyifli hissedebilirsiniz. Davetler vermek, konukları ağırlamak için de uygun günler. Diğer taraftan evden çalışmak bu birkaç hafta boyunca konsantre olmanızı kolaylaştırır. Akrep burcundaki Venüs, ev alanınızdan geçerken yeni eşyalar almayı da düşünebilirsiniz. 18 Kasım günü gerçekleşecek Yeniay sonrasını bekleyerek evle ilgili büyük hamleleri yapmak belki de en doğrusu olacaktır. Taşınma, yenilenme, evdeki düzeni değiştirme gibi adımların en uygun zamanı bu tarihten sonraki günler olacak. Aile içinde biri sizinle yaşamaya başlayabilir. Evdeki ahengi artırıcı yenilikleri düşünebilirsiniz.

Başak:

Kasım ayı boyunca yakın çevrenizle birlikte olmak, yeri geldiğinde onlara destek olup yeri geldiğinde onlardan yardım almak isteyeceksiniz. Kardeşler, çocukluk arkadaşları, yakınlarınızda her an yanıbaşınızda olan kimselerle olan sohbetiniz, paylaşımlarınız giderek artıyor. Bu ay sizin için önemli sözleşmelere imza atabilir, yazılı ve sözlü iletişim gerektiren büyük duyurular üzerine çalışabilirsiniz. Arşivleriniz, belgeler, kitaplığınız elinizin altında olacak. Diğer taraftan internet, sosyal medya, dijital dünya içinde iletişim kurmanızı gerektiren konular başarınızı artıracaktır. Sahaya çıkmanızı gerektiren bir iş yapıyorsanız bu ay masa başında hiç oturmayın. Hareket halinde olun, müşteri ziyaretleri yapın, teklifler verin. İş gezileri, kısa seyahatler de düşünebilirsiniz. Özellikle Kasım ayının ilk günlerinde uzaklara iş gezileri, iletişim gerektiren konular, medya bağlantılı işler, akademik ortam ön plana çıkıyor. Yabancılar, yurt dışı bağlantılı konular ayın ilk günlerinde ön plana çıkıyor. 18 Kasım günü gerçekleşecek yeniay sonrası yakın çevrenizdeki kişilerle ilgili yeni haberler duyabilirsiniz. Hiç bilmediğiniz bir konuda eğitim almak, kursa başlamak istiyorsanız yeniay sonrasındaki 15 günü iyi değerlendirin.

Terazi:

Herkes başka konularla ilgilenirken, bu ay sizin radarınıza takılan şey para olacak. Para kazanmak, parayı çoğaltmak, farklı gelir modelleri bulmak, kazancınızı en iyi şekilde değerlendirmek gibi hedeflere odaklanın. İyi bir yatırım imkanı bulmanız, maddi birikimlerinizi artırmanız için çeşitli fırsatlar karşınıza çıkacak. Özellikle 1-6 Kasım tarihlerinde tek başınıza değil, bir ortakla beraber işe girmeniz birlikte paraları birleştirerek yeni bir adım atmanız mümkün. Başkalarının kaynaklarından gerektiğinde yararlanabilir, kendinizi bu anlamda şanslı sayabilirsiniz. 6 Kasım günü Merkür Yay burcuna geçiyor. Bu transit sizin hareketlenmenizi de sağlayacak. Yerinizde oturmayıp kısa geziler yapmanız, farklı rotalar çizmeniz, şimdiye kadar görmediğiniz yerleri görmeniz mümkün. Hiç bilmediğiniz bir yabancı dili öğrenmeye başlayabilirsiniz. Anlaşmalar, imzalar gündeminize giriyor. Bunları Kasım ayında bitirip, mümkünse Aralık ayına imzaları ertelemeyin. Her konuda bu ay el sıkışmış olun. Yenilikler keşfetmek, öğrenmek ve öğretmek hoşunuza gidebilir. 18 Kasım günü gerçekleşecek Yeniay ise yine para konularıyla ilgili. Bu tarihten sonra bir yatırıma veya yenibirişe imza atmanız çok mümkün. Öyle sıradan değil, kendinizi maddi ve manevi yönden emniyette hissetmenizi sağlayacak koşullarla gelen güzel gelişmeler var.

Akrep:

Bu ay kesinlikle sizin ayınız. Uzun zamandır beklediğiniz gelişmelerin ardı arkasına olması, tüm kapıların önünüzde açılması mümkün. Bu yıl sizin için belki de en önemli ay Kasım. Ayın ilk haftasında, karşıt burcunuzda oluşan Dolunay etkisi ile ilişkiler konusunda her şey netlik kazanıyor. Kimlerle birlikte olmak istediğinizi, kimleriyse hayatınızdan uzaklaştırmak istediğinizi anlayacaksınız. Bu günlerde fazla gerilmeden, kızmadan yaşamaya çalışın. Hiçkimse size karşı değil, herkes kendi tarafında sadece. Alışkanlıklarınızı kırmanız, günlük rutinlerinizi biraz değiştirmeniz gerekebilir. Konfor alanınızdan çıkmak sizi endişelendirmesin. Partneriniz, iş ortağınız veya en yakın arkadaşınızın hayatında yeni gelişmeler olabilir. 6 Kasım günü iletişimi sembolize eden gezegen Merkür maddi birikimlerinizle ilgili alana geçiş yapıyor. Bu transit iki ay boyunca yatırımlar, para, kazanç konularını düşünmeniz anlamına geliyor. Kasım ayı içinde eşzamanlı olarak birkaç yerden gelir elde edebilirsiniz. 8 Kasım günü Akrep burcuna geçen Venüs, bir aydan fazla zaman boyunca çekiciliğinizi artırıyor. İlişkilerinizde daha başarılı olduğunuzu, fiziksel anlamda da beğeni topladığınızı göreceksiniz. 18 Kasım sonrası iş hayatı, spor, alışkanlıklarla ilgili yenilik yapma zamanı. Burcunuzda gerçekleşen yeniay, yeniliklerle geliyor. Adımlarınızı atabilir, gelişmelerin tam da istediğiniz gibi olduğunuz görebilirsiniz. Şüphecilikten uzak durun.

Yay:

Kasım ayının ilk haftasında işyeri, günlük hayat ve rutinlerinizle ilgili gelişmeler var. Aldığınız görevlerin sonuçları, projelerin nereye doğru gittiğini göreceksiniz. Her şey apaçık ortadayken karar almak ve ilerlemek size kalıyor. Bu dolunay sırasında elle tutulmayan konulara odaklanmayın. Diğer bir deyişle kafanızdaki kuruntuların, endişelerin ve gelecek kaygılarının size bir yararı olmayacak. Kendinizi yaşamın içinde tutmaya çalışın. İletişimle ilgili gezegen Merkür 8 Kasım günü Yay burcuna geçiyor. Zihniniz bu tarihten sonra oldukça meşgul olabilir. Aynı anda pek çok şey düşünmek, hatta birkaç dili aynı anda konuşmak durumunda kalabilirsiniz. Geçmişten günümüze baktığınızda, son iki senedir hayatınız ciddi anlamda değişti, bazı zorluklar yaşadınız. Şimdi o kümelenen bulutların yavaştan açılacağınız söyleyebiliriz. Hem de pek yakında. Özdisiplininize sahip çıktığınızda başarı pek yakında sizi bekliyor. Şeker, tatlı ve her türlü diyabetik besinden uzak durmanız yararlı olur. Hobilerinizi, ilgi alanlarınızı sakın bırakmayın. Size hayat veren her türlü şeye zaman ayırın.

Oğlak:

Bu ayı iyi değerlendirin. İş çevreniz bu ay büyüyor, yeni kimselerle tanışmanız mümkün. Mesleki gruplar, dernekler ve oluşumlar içinde söz sahibi olabilir, oradaki güçlü insanlardan gerektiğinde yardım alabilirsiniz. Öğle yemeklerini iş yemeğine çevirin, gelen bütün organizasyon davetlerini kabul edin. Gelecek planlarınızla ilgili kararlar almak, ileriyi kurgulamak için harika zamanlardasınız. 4 Kasım günü gerçekleşecek Dolunay'a doğru giderken kendinizi sahnede görebilirsiniz. Yaptıklarınızı anlatırken hatta bir eğitim verirken bulabilirsiniz. Başkalarının ne düşündüğünden çok kendinize yönelin. İç referanslı olmak, içinizden geleni duyabilmeyi sağlar. Dolunay sizin için yaptıklarınızla ortaya çıkma zamanı. 8 Kasım sonrasındaki 40 gün boyunca sosyal alanda kendinizi çok rahat hissedeceksiniz. Dostlar arasından biri sizi özel olarak beğenip takip edebilir. 18 Kasım günü gerçekleşecek yeniay sonrası yeni çevrelere girmeniz, hatta dernek ve klip gibi topluluklara davet edilmeniz mümkün. Yurt dışı bağlantılı olacak bu oluşumların içinde görev de almanız uygun olacaktır.

Kova:
Kasım ayı boyunca iş hayatınız öne çıkıyor. Kariyeriniz, nerede çalıştığınız, göreviniz ve şirketiniz konusunda değişiklikler olabilir. Gelişmelerin sizin istediğiniz yönde olumlu sonuçlanacağını söylemek mümkün. Şans, bolluk bereket, büyüme ve fırsatları sembolize eden gezegen Jüpiter kariyer alanınızdayken işlerin istediğiniz yönde gelişmesi de doğal. Bunun yanında 8 Kasım günü uyum, güzellik ve barışı sembolize eden Venüs de aynı alana geçiyor. Ay boyunca ödüller, iş teklifleri, terfi gibi olasılıkların karşınıza çıkmasına şaşırmayın. Kişisel imajınızda yenilenme ise 18 Kasım sonrası görünüyor. Yeniay sonrası yeni bir işe bile başlayabilirsiniz. Ayın en türbülanslı zamanı ise 2-6 Kasım tarihleri arası. Bu tarihlerde ev, aile ve özel hayatınızla ilgili durumlara karşı fazla duyarlı olabilirsiniz. Alışkanlıklarınızı ve yaşama tarzınızı değiştirin. Evin düzeninde değişiklikler de yapabilirsiniz. 6 Kasım sonrası sosyal alanda konuşmalar yapmanız, söz sahibi olmanızı gerektirecek koşullar oluşuyor. Bunların üstesinden rahatlıkla gelebilir, fikirlerinizle topluluklar içinde dikkat çekebilirsiniz. Geleceği düşünmek, plan yapmak için 6-30 Kasım arası oldukça uygun.

Balık:
Gelişmelerin sizi mutlu ettiği bir dönemden geçiyorsunuz. Özellikle iletişim, sözleşmeler, imzaların yoğun olduğu günler, Kasım ayının ilk haftası. Bu günlerde yazılı ve sözlü iletişime önem vermeniz, gerektiğinde toplantılar ve görüşmeler için şirket dışına sık sık çıkmanız gerekebilir. Notlarınızı alın ve çevrenizdeki kişilerden destek isteyin. 6 Kasım tarihinden sonra herkes tarafından daha çok konuşulacak, kariyerinizle ön planda olacaksınız. Akrep burcundaki iyicil gezegen topluluğu, ay boyunca medya, reklamcılık, iletişim, akademik ortam ve yurt dışı işlere vurgu yapıyor. Kendinizi geliştirmek, yüksek öğrenim veya yabancı dil konusunda ilerlemek için fırsatlar var. 8 Kasım günü ve sonrasında yabancılardan, akademisyenlerden ve medya çalışanlarından destek görmeniz, bu alanlarda projeler yapmanız mümkün. 18 Kasım sonrası ise yine bu alanlarda yenilikler sizi bekliyor. Yurt dışına çıkmak, uzaklarla bağlantılı işbirlikleri içine girmek istiyorsanız bu ay çok kolay olacak. Şans, kişisel gelişim, abartı, fırsat, bolluk ve bereketi simgeleyen Jüpiter bir yıl boyunca belirttiğimiz alanlarda yol almanızı sağlayacak. Kasım, büyük adımların atıldığı güzel bir başlangıç sadece.

"İyi Yaşa" platformunda yaşam kalitesini yükseltecek olan daha fazla uzman tavsiyelerine http://www.sodexoavantaj.com/iyi-yasa adresinden ulaşılabiliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Jüpiter Yeniay Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title