Haberler

Kaşıkçı Olayıyla İlgili İstanbul'a Gelen 15 Kişilik İnfaz Timindeki Teğmen, Kazada Öldü

Güncelleme:

Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda gazeteci Cemal Kaşıkçı'yı vahşice katleden 15 kişilik timde yer alan, Kraliyet Hava Kuvvetlerinde görevli Teğmen Meşal Saad El Bostani, Riyad'ta şüpheli bir kazada öldü.

Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda gazeteci Cemal Kaşıkçı'yı vahşice katlettiği iddia edilen 15 kişilik timde yer alan Meşal Saad El Bostani, Riyad'ta şüpheli bir kazada öldü. Teğmen rütbesiyle Kraliyet Hava Kuvvetleri'nde pilotluk yapan Bostani böylece sırlarıyla gitmiş oldu.

Kaşıkçı Olayıyla İlgili İstanbul'a Gelen 15 Kişilik İnfaz Timindeki Şüpheli, Kazada Öldü

BOSTANİ'NİN SUSTURULMUŞ OLABİLECEĞİ BELİRTİLDİ

Gazeteci Cemal Kaşıkçı'yı vahşice katlettiği söylenen 15 kişilik timde yer alan Meşal Saad el-Bostani (31) Riyad'da şüpheli bir kazada öldü. Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; Bostani'nin 'susturulmuş olabileceği' belirtiliyor.

Kaşıkçı Olayıyla İlgili İstanbul'a Gelen 15 Kişilik İnfaz Timindeki Şüpheli, Kazada Öldü

KRALİYET HAVA KUVVETLERİNDE GÖREV ALIYORDU

Teğmen rütbesiyle Kraliyet Hava Kuvvetlerinde görev alan Bostani, 2 Ekim'de özel jetle İstanbul'a gelenlerden biriydi. Bostani, Wyndham Grand Hotel'de kaldıktan sonra yine özel jetle saat 21:46'da Türkiye'den ayrılmıştı.

Kaşıkçı Olayıyla İlgili İstanbul'a Gelen 15 Kişilik İnfaz Timindeki Şüpheli Kazada Öldü

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cemal Kaşıkçı İstanbul Riyad 3.Sayfa Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (21)

Nadir:

Bunlar gibi müslüman olmaz olsun kökü kurusun. O kutsal topraklarada gitmemek lazim bunlar gibi dini kiriklar orada yasadigi müddetce.

20
6
yanıtYanıtla
Haki:

Hepiniz sazan gibi atlayin muslumanlari muslumana kirdiriyorlar.Siz uyuyun. Kafirlerden aldigimiz silahla birbirimizi ölduruyoruz.Birgun hic bir muslumanin kendi ulkesi olmayak.Onlar yonetecek.Goreceksiniz.Hepimiz dagilacagiz.Parcalanacagiz.Gun gelecek...

15
2
yanıtYanıtla
Mehmet Kurt:

Kimse bakiyorumda hiristiyan ulkelerde olan gasp tecavuz supyancilik pedofil ceteleri cinayetten kimse bahs etmiyor sanki sadece musluman ulkelerde oluyormus gibi! Ben danimarkada yasiyorum burda subyancilik nerdeyse mesru oldu olacak beyler! Cikin gezin gorun dunya medyasini okuyun!

11
5
yanıtYanıtla
talas:

lan oğlum islamla ne alakası var adamlar koltuk dedine düşmüşler

11
3
yanıtYanıtla
haydar:

kahrı perişan eyle yarabbim bunları

14
0
yanıtYanıtla
.ağlayanadam...............:

Allahım müslümanlardan islama sığınıyorum.

12
0
yanıtYanıtla
HOPALI:

rusya, ukrayna, gürcüstan gibi devletler kendilerine muhalif yüzlerce gazeteci, poltıkacı, işadamını öldürttü veya zehirledi. Araplar odun kafalı olduğu için planlı suıkast yapamadılar dünya gözünde müslüman halkı küçük düşürdü prens veliahtı denen travesti yüzünden

10
1
yanıtYanıtla
Buse Varanli:

Bi de bunlar kutsal topraklarda millet dunyanin her yerinden yiginla para veriyor hacca gidebilmek icin bunlara ve bunlarin yaptiklarina bakin sozde müslüman gece gunduz kuran namaz...peki okuduklari hangi kitabin hadisin icinde adami kitir kitir iskence ede ede katlet yaziyor bende okuyorum vallahi de yazmiyor.bu adamcagizin jakki da kani da yerde kalmamali kaldiki merhum gazeteciydi.bir gazeteciye sen nasil el uzatabilirsin boyle vahsice katledebilirsin

9
1
yanıtYanıtla
Fatmanur Çiçek:

Bunlar Degil mi Mekkenin Semalarina Zemzem Toweri Yapan.Zemzem Tower Yahudilere Yaptirilmis Resmen Katedral Gibi Görmeyen Baksin.Tepesine de Guya Hilal Koymuşlar .Tepedeki Hilal Degil Resmen Iblisin Boynuzu.Çünkü Bizdeki Hilal Yana Bakar Yukari Bakmaz.Bunlar Rezil Bir Millet Yazik Adami Resmen Yediler.Cok Ama Cok Uzuldum.Bu Durum Asla Kabul Edilemez

9
0
yanıtYanıtla
Halil Baba:

Cehhennemde Yanarsin Ins.Rabbimden Diliyorum Cennet Sana Ve Senin Gibilere Haram Olsun

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title