Haberler

Kasada Siparişlerini Bekleyen Genç Çift, Uygunsuz Hareketleriyle Herkese Pes Dedirtti

Güncelleme:

İngiltere'deki bir McDonald's restoranına gelen çift kasanın önünde uygunsuz hareketler sergiledi. Kıyafetini sıyırarak kasiyere göğüslerini gösteren genç kadın herkesi şaşkına çevirdi.

İngiltere'nin başkenti Londra'da sarhoş bir çift, McDonald's restoranının içinde şaşkın gözler arasında uygunsuz davranışlarda bulundu. Birbirlerine cinsellik içeren hareketler yapan ikilinin uyuşturucu madde etkisinde olduğu tahmin edildi.

BİR ANDA ÜSTÜNÜ ÇIKARDI, MÜŞTERİLER ŞAŞIRDI KALDI

Yaşananlar karşısında serseme dönen personelin önünde tuhaf hareketler sergileyen genç kız, sipariş verirken de göğüslerini açtı. Etraftaki müşteriler de olayı meraklı ve şaşırmış gözlerle izledi.

AİLELER RAHATSIZ OLDU

Londra'nın merkezindeki bir şubede yaşanan olay esnasında etrafta çocuklu ailelerin de olduğu açıklanırken çiftin kasanın yanında cinsel ilişkiye girmeye benzer hareketler sergilemesi büyük tepki çekti. Verdiği siparişi beklerken kasiyere göğüslerini gösteren kadın restoranın güvenlik kameraları tarafından da kaydedildi.

POLİS GELENE KADAR ORTADAN KAYBOLDULAR

Görgü tanıkları restoran personelinin olaya müdahale etmediğini ve çifti dışarı atmadığını, ikilinin siparişlerini aldıktan sonra kendilerinin orayı terk ettiğini söyledi. Restoran yetkilileri ise polise haber verdiklerini ancak polis gelene kadar çiftin çoktan gittiğini belirtti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Cinsellik Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (115)

Reis:

Chp açtırdı bu mcdonaldsları

7
62
yanıtYanıtla
doktor:

hükümetten dolara çok sert müdahale haberi neymiş heyecanla baktım. . bekir bey sallıyor hala. yaw biraz ciddiyet ciddiyet

61
3
yanıtYanıtla
esin:

ülkemizde maalesef muhalefet eksikliğinden dolayı akp kazanıyor, yaptıkları çok bişey yok, cumhurun başı çıkmış ekonomi düzelecek herşey yoluna girecek diye bir takım vaadlerde bulunuyor, 16 sene bayağı bir zaman ve hala aynı terane, bu sadece kendilerine yansıyor vatandaşa bir hayrı yok, vergilerimiz pahalı projelerle eriyor, ve biz borçlandırılıyoruz hep aynı değişen bir şey yok

37
6
yanıtYanıtla
selim:

Yaşın kaç bilmiyorum ama 60 sene öncesine göre çok çok iyiyiz hatta 25 sene öncesine görebeğenmeyebilirsiniz demokrasinin gereği bu tabiki oy vermezsin olur biter.

yanıt1
yanıt3
Devam değil devam oğlu devam...:

Dolar yükseliyor hükümet istifa diyen gezizekalilar, evde ekonomik sıkıntın olunca babanızı mı değiştiriyorsunuz? Seni Abdülhamit hanın yanlızlığına terk etmeyiz reis, bu yol senin yolunsa, bizim yolumuz da bu yoldan geçer. Allah bu millete aynı yanlızlığı aynı kaderi aynı yoksulluğu yaşatmasın. Şairin de dediği gibi, " yüz üstü çok süründük, ayağa kalk Sakarya." Bu millet seninle beraber dim dik durdu, ve öyle de kalacak Allah ın izniyle...

6
36
yanıtYanıtla
ARTIK TAMAM:

BİR BİTMEDİNİZ MAKARNACILAR

yanıt2
yanıt1
İboooo:

Yerin dibine batsın akp

14
20
yanıtYanıtla
İboooo:

Yerin dibine batsın akp ve yansanayi milyetci koyruguyla beraber

11
21
yanıtYanıtla
Bir çivi bir nal:

İngiltere de ki ahlak bizden iyi halde baksana hemen polis çagiriyorlar bizde olsa açarım sanane sen bakma

28
2
yanıtYanıtla
özgür:

e biz özgürüz yaa :)) her türlü pislikte özgürüz. . . işimize gelmedimi özgürlük. . .

yanıt1
yanıt1
Tüm 115 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title