Haberler

Kaş'ta Türk Usulü İngiliz Düğünü

Antalya'nın Kaş ilçesinde, İngiliz Andrew Grice ve Katherine Cowan çifti Türk usulü düğünle dünya evine girdi.

İngiltere'de yaşayan 30 yaşındaki Andrew Grice ile kendisiyle aynı yaşta olan Katherine Cowan, her sene tatil için geldikleri Kaş ilçesinde Türk usulü düğünle evlendi. Kaş Amfitiyatro'da düzenlenen düğün törenine, çiftin arkadaşları ve ilçede yaşayan Türk vatandaşlar katıldı.

Ankara'dan özel gelen CSO Çello Quartet'in çaldığı müzikle alana gelen İngiliz çift, burada önceden hazırladıkları yeminlerini birbirlerine okudu. Amfitiyatroda fotoğraf çekildikten sonra Büyük Çakıl Plajı'na doğru yürüyüşe geçen çift, yürüyüşlerinin Türk geleneklerine uygun olmasını istedikleri için kendilerine davul zurna ekibi eşlik etti.

"KİM KARDASHİAN'IN DÜĞÜNÜNDEN DAHA GÜZELDİ"

Evlenmeye karar verdiklerinde akıllarına ilk gelen yerin Kaş olduğunu söyleyen Andrew Grice ve Katherine Cowan çifti, şöyle konuştu: "Bunun en önemli sebebi, Kaş'ın kendi güzelliğinin yanı sıra elbette havanın sıcaklığı ve güzelliği. Çünkü İngiltere'de yazın ortasında dahi düğün yapsanız, sürekli yağmur yağma olasılığı çok yüksek. Burası şimdiye dek bulunduğumuz en güzel yer. Sadece kendisi değil, aynı zamanda yaşayan insanlar da öyle. Kaş'ta yaptığımız düğünle sanki kendimizi prens ve prenses veya bir ünlü gibi hissettik, çünkü ancak onlar bu kadar güzel bir şey planlayabilirlerdi. Örneğin aynı hafta sonu Kim Kardashian ve Kanye West de İtalya'da evlendi ama eminim ki bizim düğünümüz onlarınkinden daha güzeldi."

Gelin Katherine Cowan'ın annesi Nicky Cowan ise, kızının bu mutlu gününde Kaş'ı seçmesinin doğru bir karar olduğunu belirterek, "İnanılmaz güzellikte bir düğün oldu. Sanırım bundan daha iyisi olamazdı. İkisine de mutluluklar diliyorum" dedi.

Son olarak Kaş Ada Restoran'a gelen ikili, burada kendileri için hazırlanan salonda oryantal sanatçı Sophie Mei'nin danslarıyla sahnede oynadı. Gelin ve damadın arkadaşı olan Opera Sanatçısı Serhat Kaner'in seslendirdiği müziklerle unutulmaz anlar yaşayan gelin ve damat, sabahın erken saatlerine kadar doyasıya eğlendi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kim Kardashian Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title