Haberler

Kaş, EMITT 2020'de iki stantla tanıtılıyor

Güncelleme:

Kaş Belediyesi, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde bu yıl 30 Ocak-2 Şubat tarihlerinde 24'üncüsü düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) iki stantla katıldı. Fuarda, Kaş Belediyesi koordinatörlüğünde kamu ve özel sektörden kurumların katılımıyla ilçenin doğal, kültürel ve yöresel zenginlikleri tanıtılacak.

Antalya Valiliğinden Kaş standı

Kaş Belediyesi, dünyanın en büyük fuarlarından biri EMITT'te, yurt içinden ve yurt dışından katılacak turizm profesyonellerine ve ziyaretçilerine bölgeyi en iyi şekilde tanıtmak için özel tasarımlı stant ile 3 nolu salonda alandaki yerini aldı. 77 metrekarelik alanda kurulan stantta Kaş'ın tanıtımına başlandı. Fuara katılan Antalya Valiliği bünyesinde de Kaş için stant hazırlandı.

EMITT 2020'de, Kaş'ın en iyi şekilde tanıtılması için açılan stantlara ziyaretçiler yoğun ilgi gösteriyor. Stantlarda, Kaş'ın tarihi, kültürel ve turizm değerlerine yer verilirken, broşürler, tanıtım materyalleri ve görseller sergileniyor. İstanbul'da yaşayan Kaşlıların da ziyaret ettiği stantlarda tahin, pekmez, bal, ceviz, adaçayı, kekik ve benzeri yöresel lezzetler de yerini aldı. Stant görevlileri Kaş ve bölgesindeki turizm potansiyellerini broşür ve tanıtım kitapçıkları eşliğinde ziyaretçilere anlatırken, ilçeye özgü tatlardan ikram etmeyi de ihmal etmedi.

EMITT'te Kaş'ın tanıtımı

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Evren, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çalışkan, belediye meclis üyeleri ve turizmciler fuarda ilçe hakkında bilgi vererek, ziyaretçileri bölgeye davet etti. Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş yaptığı açıklamada, Kaş'ı tanıtmak için dünyanın en önemli fuarlarından biri EMITT'te bulunduklarını ifade etti.

EMITT'in ülkemizde çok önemli bir yeri olduğuna dikkati çeken Başkan Mutlu Ulutaş, "İlçemizi tanıtmak üzere her sene buraya geliyoruz. Bu yıl da çalışmalarımızı yaptık. İnşallah buraya gelen turizm sektör temsilcilerine ve misafirlerimize Kaş'ımızı, Kalkan'ımızı, Patara'mızı en iyi şekilde tanıtmaya, güzelliklerini anlatmaya devam edeceğiz" dedi.

2019 yılında güzel bir sezon geçirdiklerini hatırlatan Başkan Ulutaş, "Tarihi, güzellikleri, denizi, kumu, güneşi, yaylaları, kendine münhasır özellikleri ile Kaş, diğer turizm destinasyonlarından farklı bir yer. 2019'da gelen misafirlerin memnuniyeti bizi sevindirdi. Kaş'ın 2020 yılı içinde de ön plana çıkacağını, güzel bir sezon geçireceğimizi düşünüyoruz. Tüm misafirlerimizi, İstanbul'da yaşayan Kaşlı, Antalyalı hemşehrilerimizi buraya davet ediyorum. Kaş'ı görmek, Kaş'a gelmek isteyen bütün misafirlerimizi de standımıza bekliyoruz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Kaş Belediyesi İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title