Haberler

Kartların Sayısı 481'e Ulaştı

Akçakoca Belediyesi’nin en önemli sosyal projeleri arasında yer alan ’Bebek Bakım Kabinleri’, çocuklu aileler tarafından büyük ilgi görüyor.

Akçakoca Belediyesi'nin en önemli sosyal projeleri arasında yer alan ' Bebek Bakım Kabinleri', çocuklu aileler tarafından büyük ilgi görüyor.

Çuhallı çarşısı ve Fedai Karabıyık parkında bulunan bebek bakım kabinleri gün boyu hizmet veriyor. 2016 yılında kurulan kabinlerin bakımı ve donanımı Akçakoca Belediyesi olarak periyodik olarak sağlanıyor. Bebek bakım kabinleri için belediye tarafından annelere verilen giriş ve kullanım kartlarının sayısı da 481 adete ulaştı. Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici özellikle çocuklu aileler için büyük önem arz eden bu projenin belediye için en önemli sosyal sorumluluk projesi olduğunu belirterek, "Şehir içinde açtığımız bebek bakım kabinleri anneler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı ve kullanıyor. Bu konuda ailelerden çok takdir aldık, buda bizi çok mutlu ediyor. Gerek duyulduğu takdirde bunların sayısı artırılabilir" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Akçakoca Bebek Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title