Haberler

Kartepeliler Çözüm İçin 444 3 373'ü Arayacak

Güncelleme:

Kartepe Belediyesi, Yeni Yıl İle Birlikte Yeni Uygulamalarında Startını Verdi.

Kartepe belediyesi, yeni yıl ile birlikte yeni uygulamalarında startını verdi. İlk olarak 444 3 373 Çözüm Masası ile vatandaşların çözüm bekleyen sorunlarını çözüme kavuşturmaya başladı.

Kartepe Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren, belediye birimlerinin çözmesi gereken sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla oluşturulan Çözüm Masası ile en kaliteli ve en hızlı hizmet felsefesi ile halkın memnuniyetine öncelik vermek hedefleniyor.

Kartepe Belediyesi, vatandaşların sorunlarını dinleyebilmek, hizmet kalitesi ile birlikte memnuniyeti de artırabilmek için gerçekleştirdiği Çözüm Masası'na telefonla başvurmak isteyen ilçe halkı belediye binasına gitmeye gerek kalmadan, 444 3 373 numaradan çözüm arayabilecek. Vatandaşlar, belediye birimlerine hem çok kolay bir şekilde ulaşarak hem de hızlı, kaliteli ve profesyonel hizmet alabilecek. Çözüm Masası ile vatandaşlar belediye ile ilgili pek çok işlemi, belediyeye gelmeden gerçekleştirebilecek.

Sorun varsa çözüm de var sloganı çerçevesinde, 444 3 373 nolu telefonu arayan vatandaş sesli yanıt sistemi ardından talebine göre 1 nolu tuşa basarak çağrı merkezi görevlisine, 2 nolu tuşa basarak Zabıta Müdürlüğü görevlisine, 3 nolu tuşa basarak Fen İşleri Müdürlüğü görevlisine, 4 nolu tuşa basarak Emlak Vergisi ve harçlarla ilgili görevliye, 5 tuşuna basarak Temizlik İşleri Müdürlüğü görevlisine, 6 tuşuna basarak Özel Kalem Müdürlüğü görevlisine taleplerini iletebilecek.

Yeni uygulama ile istek ve şikayetlerini telefonla bildirerek çözüm arayabilecek vatandaşların tüm görüşmeleri, hizmet kalite standartları ve iletişim güvenliği nedeniyle kayıt altına alınmakta, süreçler ve sonuçlar hakkında, ilgili vatandaşlara geri dönüş yapılarak bilgilendirilmeleri de sağlanmakta. Kartepe Belediyesi Çözüm Masası, vatandaş memnuniyetinin bilincinde, özel iletişim eğitimi almış ve profesyonel hizmet veren personellerle görev vermekte.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title