Haberler

Kartepeli Minikler Polis Amcalarını Unutmadı

Güncelleme:

Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü üyesi minikler Polis Teşkilatı'nın 173'ncü yıl dönümünde polis amcalarını unutmadılar.

Polis Haftası münasebetiyle Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü üyeleri minikler Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ettiler. İlçe Emniyet Müdürü Turan Aksoy tarafından kabul edilen minikler polis mesleği ve sorumlulukları hakkında bilgi aldılar. Tüm içtenliğiyle soruları cevaplayan İlçe Emniyet Müdürü Aksoy "Emniyet güçlerimiz sayesinde bugün evimizde rahat bir şekilde uyuyabiliyoruz. Polislik çok önemli ve kutsal bir meslektir. Vatandaşın can, mal güvenliğini ve huzurunu sağlamak kolay bir görev değildir. İlçemizin ve ülkemizin huzurunun sağlanması için polis teşkilatı önemli bir birimdir" dedi.

KUTSAL MESLEK POLİSLİK

Kartepeli çocuklarda "En küçük yaşlarımızda bile ilk tanıdığımız, gördüğümüz mesleklerin başında polislik geliyordu. Çünkü polis abilerimizin, ablalarımız her yerde bizleri korumak için görev yapıyorlar. Emniyet Müdürümüz sayesinde mesleği daha yakından tanıyıp, öğrendik. Bir çoğumuz büyüyünce polis olmak istiyor" şeklinde konuştular.

HEDİYE VERDİLER

Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü üyeleri, kendi elleri ile yaptıkları quilling tablosunu İlçe Emniyet Müdürü Turan Aksoy'a takdim ettiler. Bu anlamlı ziyaretten ve hediyeden mutlu olduğunu belirten İlçe Emniyet Müdürü Aksoy, çocuklara teşekkür ederek hediyeyi en güzel yerde sergileyeceğini belirtti. Çocuk Kulübü üyesi minikler kendilerine her türlü desteği veren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'e tanıdığı imkânlardan dolayı teşekkürlerini ve sevgilerini ilettiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Polis Haftası Kartepe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title