Haberler

Kartepe'ye Yılbaşı Akını

Kartepe'ye yılbaşı akınıKOCAELİ'nin Kartepe İlçesi'nde bulunan kayak merkezinde pistlerde kar kalınlığı 2 metre 15 santime ulaşırken, yılbaşı tatili için gelenler pistlerde kayak ve snowboard yapmanın keyfini çıkardı.

Kartepe'ye yılbaşı akını

KOCAELİ'nin Kartepe İlçesi'nde bulunan kayak merkezinde pistlerde kar kalınlığı 2 metre 15 santime ulaşırken, yılbaşı tatili için gelenler pistlerde kayak ve snowboard yapmanın keyfini çıkardı.

Samanlı Dağları'nın zirvesinde bulunan Kartepe kayak merkezi yılbaşı için tatilcilerin akınına uğradı. İstanbul'a en yakın kayak merkezi olan Kartepe özellikle buradan gelen tatilcilerle dolarken, günübirlik tatilcilerle birlikte kayak merkezinde pistler doldu. Kartepe'dea pistlerde kar kalınlığı 2 metre 15 santime ulaşırken, 17 pist kayak için hazır hale getirildi. Tatilciler kayak ve snowboard yaparak zaman geçirdi. The Green Park Otel Genel Müdürü Önder Sıkıcıoğlu yılbaşı nedeniyle otelin tamamen dolduğunu açıklayarak, "17 pistimiz var ve hepsi açık. Gece kar yağışı olunca sabahları biraz sıkıntı oluyor. O sıkıntılar da giderildi. Pistler ezildi. Otelimiz yüzde 100 doluluk oranına ulaştı. Günübirlikçilerle otel bölgemiz yoğun ve bugün yaklaşık bin kişiyi ağırlayacağız" diye konuştu.

İstanbul'dan yılbaşı tatillerini geçirmek için geldiklerini söyleyen Ayça Aner, "Yılbaşını geçirmek için geldik ve yarın döneceğiz. Daha önce de gelmiştim buraya pistler çok güzel. Kar özlemimizi gideriyoruz. Çocuğumuz karda eğleniyor. Yeni yıla da burada umutlarla girmeyi düşünüyoruz" dedi.

Tatilcilerden Mustafa Onur Köse ise karda vakit geçirmeyi çok sevdiğini belirterek, "İstanbul'dan yılbaşını geçirmek için geldik. Pistler çok güzel. Biraz kalabalık ama kar yağışı ile birlikte inanılmaz bir görüntü oluşuyor. Burada olmaktan çok mutluyum" diye konuştu.

HABER-KAMERA: Ergün AYAZ-Çağla DAŞCI

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Kartepe Yılbaşı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title