Haberler

Kartepe'nin Yeni Totemleri Beğenildi

Güncelleme:

Kartepe Belediyesi ilçenin farklı yönlerden girişlerine yerleştirilmek suretiyle farkındalık yaratmak ve kent kimliğine katkı sağlamak amacıyla yeni tasarlanan totemlerin montajına başladı.


Marmara Bölgesinin en çok ziyaretçi ağırlayan ikinci kış turizm merkezi olma özelliği taşıyan Kartepe'nin kayak merkezinin yanı sıra, yaylaları, kanyonları ve sunduğu tüm doğal güzellikleri ile cennetten bir köşeyi andıran Kartepe İlçesinin farklı yönlerden girişlerine konan totemler beğeni topladı.

Marka kent olma yolunda Kartepe'nin çehresi değişiyor

Kartepe Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü öncülüğünde gerçekleştirilen ve ilçenin farkındalığını göstermek amacıyla Ketenciler, Eşme, Maşukiye'de monte edilen totemlere ilave 2 totem daha Goodyear Köprülü Kavşağı'ndaki çalışma ardından yerine montajı yapılacak.

Dört mevsimin güzelliğini tüm renkleri ile sunan Kartepe ilçesini keşfetmek ve tabiatın zenginliğini doyasıya yaşamak için şimdi tam zamanı diyerek yola çıkan Başkan Üzülmez, montajı tamamlanan Maşukiye'de totemi başkan yardımcısı Murat Sabri Çakır ve meclis üyesi Orhan Akyüz ile yerinde inceledi.

Kent kimliği oluşturma sürecinde farklılık yaratmaya çalışıyoruz

Kent prestijini ortaya çıkartacak ve turizmi ile cazibe merkezi olan ilçenin farklı yönlerden girişlerine yerleştirilerek farkındalık yaratan totemlerin estetik bir görüntü oluşturduğunu belirten Başkan Üzülmez, "Kartepe'nin renklerini keşfetmek için Şimdi Kartepe Zamanı sloganıyla çıktığımız hizmet yolunda ilçemizin tanıtımı ve Kartepe'ye gelen konuklara güzel bir karşılama olması adına önemli güzergahlara monte edilen ve kent kimliği oluşturma sürecinde sembolik bir adım olan totemlerimiz şık olmuş" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Maşukiye Kartepe Marmara Eşme Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title