Haberler

Kartepe Meclisi'nde Tek Gündem

Güncelleme:

Kartepe Belediye Meclisi, Başkan Vekili Murat Sabri Çakır başkanlığında, Mayıs ayı toplantısının ikinci birleşimi tek gündem maddesinin görüşülmesi ile tamamlandı.

Meclis üyeleri 2016 Mali Yılı Kesin Hesabı ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporunu görüşerek karara bağladı.

Kartepe Belediye Meclisinin Mayıs ayı 2. birleşim 1. oturumu Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in izinli olması sebebiyle Kartepe Belediyesi Başkan Vekili Murat Sabri Çakır Başkanlığında yapıldı. Oturum, Meclis Üyeleri Mehmet Akif Polat, Selahattin Altınkaya, Musa Kazım Ejderoğlu, Nilay Merttürk, Sefer Yıldız, Erol Yılmaz, İsmail Akbaş, Mine Koç ve Zafer Arat dışında eksiksiz katılımla Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

2016 MALİ YILI KESİN HESABI KABUL EDİLDİ

Şeffaf belediyecilik uygulamaları kapsamında www.kartepe.bel.tr internet adresi üzerinden canlı yayın ile izlenen Kartepe Belediye Meclis toplantısında 2016 Mali Yılı Kesin Hesabı ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu görüşüldü. AK Parti Grubu adına meclis üyesi Hikmet Çelebi ve CHP grubu adına meclis üyesi Temel Ofluoğlu'nun söz aldığı toplantıda, Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen rapor ile muhalefetin şerh tutanağını tek tek okundu. Ardından yapılan oylama ile meclis üyeleri Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen 2016 Mali Yılı Kesin Hesabı oy çokluğu ile kabul etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title