Haberler

Kartepe Meclis Gündeminde 5 Madde

Güncelleme:

Kartepe Belediye Meclisi Şubat Ayı Olağan Toplantısı Belediye Hizmet Binası Toplantı Salonunda Zafer Arat Başkanlığında Gerçekleştirildi.

Kartepe belediye meclisi şubat ayı olağan toplantısı belediye hizmet binası toplantı salonunda zafer arat başkanlığında gerçekleştirildi.

Açılış ve yoklama ardından bir önceki gündem özetleri okunarak oylandığı Kartepe Belediye Meclisi'nin 2011 yılı ikinci toplantısında 5 maddelik gündem görüşülerek oy birliği ile kabul karara bağlandı. Toplantıya katılamayan; Engin Çakmak, Atilla Altınaya ve Necati Günay meclise sundukları dilekçeleri ile katılamadıklarını bildirdiler ve 3 meclis üyesi oy birliği ile izinli sayıldılar.

Meclise sunulan rapor maddeleri arasında yer alan; Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünün "Mülkiyeti belediyemize ait Kartepe Yürüyüş Yolu Düzenleme Projesi'nde kalan 322 ada, 3 nolu parsel üzerinde kayıtlı 495,88 m2 yüzölçümlü hissenin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bedelli devri" ile ilgili Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonu raporu görüşülerek kabul edildi.

İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün "Kent Merkezi 1/1000 ölçekli uygulama imar planı revizyonu" ile ilgili İmar Komisyonu raporu görüşülerek kabul edildi. Kent Merkezi ile ilgili Şehit Plancısı Kent Merkezi Proje Plan Müellifi Fazıl Aladağ sinevizyon eşliliğinde meclis üyelerine görsel olarak sunum yaptı.

Meclise sunulan tekliflerden, Zabıta Müdürlüğünün "Aylık Maktu Fazla Çalışma Ücreti" ile ilgili yazısı Plan Bütçe Komisyonuna havale edilirken, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'nün"Görev ve Çalışma Yönetmeliği" ile ilgili yazısı da mecliste görüşülerek Çevre Komisyonuna havale edildi.

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün teklif yazısına istinaden, Komek binası yapımı için Arslanbey 870'nolu parselin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bedelsiz devri, 5'inci gündem maddesi olarak görüşüldü ve kabul edildi.

Toplantı sonunda, sohbet eden meclis üyeleri 11 Şubat 2011 günü İstanbul'daki yapılacak EMİT Fuarı'na birlikte katılma kararı aldılar. Meclis üyelerinin birlik ve beraberlik örneği sergiledikleri toplantı gündem dışı sohbetlerle devam etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

title