Haberler

Kartepe'de Yeşil Temizliği

Güncelleme:

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde parkların yanı sıra, ibadethaneler ve sokaklarda ki çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in talimatları çerçevesinde ilçe genelinde hizmetlerine devam eden Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Kartepe'nin çehresini güzelleştiriyor. Belediye ekipleri bir süredir yapımı devam eden İbrikdere Mahallesi Hacı Arif Çocuk Parkı'na kamelyadan sonra çocuk oyunu grubu montajını yaptı. Park etrafında ki kısa bir çalışma sonrasında İbrikdere Mahallesi Hacı Arif Çocuk Parkı Kartepelilere hizmet vermeye başlayacak.

CAMİ ÇEVRELERİ TEMİZLENİYOR

Uzuntarla Merkez Camii, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi ve Ertuğrul Gazi Parkı yabani otlardan temizlendi. Belediye ekipleri özellikle ibadethane ve park çevrelerinde yabani otların büyümesine fırsat vermiyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tırpan ekibi yabani otların yanı sıra uzayan ağaç dallarını da temizlediler. Ekipler Emekevler Mahallesi'nde Metehan Sokak ve çevresinde yabani otları da temizleyerek Kartepelilerin hizmetine sundular.

ÇUHANE PIRIL PIRIL

Köseköy Mahallesi'nin en işlek caddelerinden olan Çuhane Caddesine de müdahale eden belediye ekipleri büyüyen otları temizlediler. Arslanbey ve Rahmiye Mahalleleri'ne bağlantısı olan Çuhane Caddesi yabani otların yanı sıra cadde boyu genel temizliği de yapıldı.

VATANDAŞLARIN TALEBİ YERİNE GETİRİLDİ

Maşukiye ve Büyük Derbent mahallerinde ikamet eden vatandaşların başvuruları sonrasında belediye ekipleri çevreye rahatsızlık veren ağaçları ve otları temizlediler. Belediye ekipleri elektrik tellerine temas eden ağaçları temizleyerek olası bir tehlikenin de önüne geçtiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Üzülmez Kartepe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title