Haberler

Kartepe'de Trafik Zabıtası Hizmete Başladı

Güncelleme:

Kartepe ilçesinde trafiğin düzenli olmasına katkı sağlamak adına Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesinde Trafik Zabıtası hizmete alındı.

Değişen ve gelişen yapısıyla turizm potansiyeli yüksek ilçelerden Kartepe'de trafiğin sorun olmaması adına Kartepe Belediyesi, trafiğin düzenli olmasına katkı vermek adına Zabıta Müdürlüğü bünyesinde Trafik Zabıta hizmeti vermeye de başladı. Dört mevsimin yaşandığı ve doğal güzellikleri ile bir çekim merkezi olan Kartepe'de artan nüfus oranına paralel ilçede yoğunlaşan araç trafiğinin akışını sağlamak, UKOME kararlarının uygulanmasına destek olmak, hafriyat ve ağır tonajlı araç trafiğinin düzenlenmesine katkı vermesi adına yeni araçlarla ve bilgilendirilen personelleriyle kurulan Kartepe Belediyesi Trafik Zabıta Ekibi görevine başladı.

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürü Selman Çelik, ihtisas zabıta birimlerini bünyelerinde kurmak için sürdürdükleri çalışmaların meyvelerini almaya devam ettikleri belirtti. Çelik, "ilçe olduğumuz günden itibaren görev yapan Zabıta Müdürlüğümüz hizmet anlayışı ve kalitesini en yüksek seviyelere çıkartmak adına Belediye Başkanımız Şükrü Karabalık'ın verdiği destek ve güven çerçevesinde faaliyet göstermektedir. 2013 yılında Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak 18.177 adet hizmet sunan ekiplerimiz şikayet konularında özellikle trafik açısından önemli bir eksikliği de gidermek adına Trafik Zabıta hizmetini yeni yıl hedefleri ile hayata geçirmenin mutluluğunu yaşamaktadır. Yeni birimimiz ile yaya yollarının güvenliğinin sağlanması, kaldırım işgallerinin engellenmesi, hatalı parkların önüne geçilmesi, öğrenci geçişlerinin güvenli kılınması gibi konularda önemli görevler üstlenecek Trafik Zabıtamızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu konuda vatandaşlarımızın desteklerini ve anlayışlarını beklemekteyiz" dedi.

Mesai saatleri içinde ilçe içinde görev yapacak Trafik Zabıta Hizmetlerinden faydalanmak isteyen vatandaşlar şikayet ve ihbarlarını 444 33 73 veya 373 60 60 telefonlara iletebilecekler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kartepe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title