Haberler

Kartepe’de Tasavvuf Coşkusu

Kutlu Doğum Haftası kutlamaları çerçevesinde Kartepe İlçesi'nde düzenlenen tasavvuf müziği konseri eşliğinde ki semazen gösterileri büyük ilgiyle izlendi.

Hazreti Peygamberi dualarla anmanın yanı sıra onun öğretilerini günlük hayata uygulamamızı tavsiye eden Şef Doç. Dr. Ahmet Turabi ekibi ile manevi duyguları üst seviye çıkartan bir program sundu.

Şef Doç. Dr. Ahmet Turabi yönetimindeki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Tasavvuf Müziği Korosu ve sema gösterileri Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde Kartepe Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde Kartepe Kent Konseyi Kadın Meclisi katkıları ile düzenlendi.

Yaklaşık bir sat süren solo ve koro konserini Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Ak Parti Kocaeli Milletvekili adayları Sami Çakır ve Serkan Seyhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cansız, İl Genel Meclis Başkanı Fahim Kılıç, Ak Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Balaban, Kartepe Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurdane Erişti, il genel ve belediye meclis üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda Kartepeli ilgiyle takip etti.

Tasavvuf Müziği Konseri eşliğindeki semazen gösterilerini başarıyla sunan ekip adına Turabi'yi tebrik eden Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Kartepe manzarası bulunan bir tablo hediye etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title