Haberler

Kartepe'de Sokak Hayvanları Yalnız Kalmıyor

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ketenciler Barajı yakınlarında kurulu bulunan hayvan barınağındaki hayvanları düzenli bakımlarına devam ediyor.

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ketenciler Barajı yakınlarında kurulu bulunan hayvan barınağındaki hayvanları düzenli bakımlarına devam ediyor.

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ketenciler Barajı yakınında hayata geçirdiği mini barınaklarda kalan sokak hayvanlarıyla yakından ilgileniyor. Barınaktaki sokak hayvanlarının yemlemesi yanı sıra iç, dış parazit ve uyuza karşı aşılaması belediye ekipleri tarafından yapılıyor. Hayvan severlerin de takdirini gören yemleme ve aşılama uygulamasıyla Kartepe'de doğal yaşamın aksamadan devamına katkı veriliyor.

Zabıta ekipleri, sokak hayvanlarının bakımını Orman ve Su İşleri Kocaeli Şube Müdürlüğü ekipleri desteği ile devam ediyor. Ekipler barınaklar çevresinde uyarı tabelaları dikerek gereken uyarıyı yapıyor.

Mini barınak konukları ile sürekli ilgilendiklerini hatırlatan Zabıta Müdürü Ali Özbayraklı, "Başkanımızın talimatıyla hayata geçirilen hayvan barınaklarının kontrolü de ekiplerimiz tarafından sağlanmaktadır. Zaman zaman kuru mama ve diğer gıdaların sağlandığı barınakların konukları olan sokak köpeklerinin aşılama işlemleri de bünyemizdeki veteriner hekim tarafından karşılanmaktadır" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Kartepe Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title