Haberler

Kartepe'de Pedallar Ulusal Egemenlik İçin Döndü

Güncelleme:

Kartepe Belediyesi, Kartepe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Bisiklet İl Temsilciliği işbirliğinde düzenlenen Ulusal Egemenlik Haftası Bisiklet Yarışları büyük ilgi gördü.


Kartepe Yürüyüş Yolu'ndaki bisiklet yarışlarına çeşitli okullardan 200 öğrenci katıldı. Yarışlar sonrası dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları veren Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, bisikletin Kartepe'de bir yaşam biçimi olması için çalıştıklarını ifade etti.

Ulusal Egemenlik Haftası etkinlikleri kapsamında Kartepe'de düzenlenen bisiklet yarışları büyük çekişmeye sahne oldu. Kartepe Yürüyüş Yolu'ndaki parkurda çeşitli yaş gruplarında erkek ve kız öğrenciler Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in verdiği start ardından yarıştı. Yapılan yarışlar ardından Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Arutan, Bisiklet İl Temsilcisi Mehmet Bozdemir, Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Sabri Çakır, belediye meclis üyeleri Kemal Timur, Ergül Şirin, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Ay, Ruhsat Denetim Şube Müdürü Semra Begeç, okul öğretmenleri dereceye giren sporculara madalya ve kupalarını verdiler.

Üzülmez'den 5. Sınıflara Bisiklet Müjdesi

Baharın yaza dönüğü güzel bir günde düzenlenen bisiklet yarışlarının amacına uygun bir şekilde gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Çocuklarımızın spora olan ilgisini artırmak hedefiyle sosyal belediyeciliğin gereği farklı branşlardaki aktivitelerimiz spor okullarımız ile geniş bir yelpazede sürüyor. Bisiklet branşında çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Bisiklet sporunu geliştirmek ve yaygınlaştırmak adına Kartepe yürüyüş yolumuzdaki hizmete sunulan bisiklet parkuru ile bu güzergahta hizmet veren akıllı bisiklet istasyonuna ilave olarak Kartepe Belediyesi olarak biz de bu yıl ilkokul 5. Sınıf öğrencilerine bisiklet hediye edeceğiz. Bu sayede yaz ayı ile birlikte bisiklet Kartepe'de bir yaşam biçimi olacak" dedi.

Yapılan yarışlar sonucunda lise erkekler kategorisinde birinciliği Kartepe Özel Kervan Anadolu Sağlık Lisesi'nden Batuhan Altun, ikinciliği aynı okuldan Bedirhan Çelik, üçüncülüğü Kartepe Endüstri Meslek Lisesi'nden Enes Fındık elde etti. Kız öğrenciler kategorisinde ise birinciliği Suadiye Yıldız Entegre Ticaret Meslek Lisesi'nden Sena Başar, ikinciliği aynı okuldan Halime Öztürk, üçüncülüğü Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi'nden Beste Dağdelen kazandı. Bisiklet yarışmasına katılan her öğrenciye "Şimdi Kartepe Zamanı" baskılı tişört verilirken katılımcılar arasında yapılan kura çekimi sonrası üçer öğrenciye de bisiklet, kol saati ve MP4 çalar hediye edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Bozdemir Mehmet Ay Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title