Haberler

Kartepe'de Gençlere Altın Öğütler

Kartepe Belediyesi ve Türkiye Gençlik Vakfı Kartepe Şubesi işbirliğinde düzenlenen "Enderun Sohbetleri" programına Diriliş Postası Genel Yayın Yönetmeni Erem Şentürk konuk oldu.

Kartepe Belediyesi ve TÜGVA Kocaeli Şubesi'nin işbirliğinde bilinçli gençlik hedefiyle düzenlenen "Enderun Sohbetleri" programına Diriliş Postası Genel Yayın Yönetmeni Erem Şentürk konuk oldu. Hasan Yılmaz Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Tarih Bilgisi & Toplum Hafızası" konulu programa, Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdullah Yılmaz'ın yanı sıra TÜGVA Kocaeli İl Temsilcisi Muhammed Hanefi Akbulut, Kartepe İlçe Temsilcisi İsmail Yaşar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek, İlçe Sağlık Müdürü Harun Arslan, belediye meclis üyeleri, okul müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

GELECEĞİMİZ GENÇLERİMİZ

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in selamlarını ileterek programın açılışında söz alan Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdullah Yılmaz, "Ülkemiz ulaştığı bu yere kolay gelmedi. Gençlerimizin birçoğu eski Türkiye'de yaşananları öğrenmelidir ki geleceğe emin adımlarla ilerlesinler. Kartepe Belediyesi olarak Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez'in önderliğinde gençlerimizin her alanda donanımlı olmaları için gereken bütün yatırımları yapıyoruz. Gençlerimiz bizlerin geleceğidir. Bugün bulunduğumuz makamlar kalıcı değildir. Yarın bu makamlarda sizler oturacaksınız. Onun içinde bilinçli, bilgili, geleceği gören, umut olan gençlerimiz olmalıdır" şeklinde konuştu.

ALTIN ÖĞÜTLER

Enderun Sohbetlerine katılan Diriliş Postası Genel Yayın Yönetmeni Erem Şentürk gençlere altın öğütlerde bulundu. Samimi ve akıcı bir söyleşi gerçekleştiren Şentürk, bilgi ve tecrübelerini gençlerle paylaştı. Kıssadan hisse cümlelerle sunumunu pekiştiren Genel Yayın Yönetmeni Şentürk, gençlere altın değerinde öğütler verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Kartepe Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title