Haberler

Kartepe Belediyesi Karayolları ile Protokol İmzaladı

Güncelleme:

Kartepe halkını ve ziyaretçi turistlerin güvenliği ve huzurunu her daim ön planda tutan Kartepe Belediyesi, Maşukiye- Sapanca yolu yaya tretuvarı yapımı konusunda Karayolları Müdürlüğü ile bir protokol imzaladı.

Kartepe Belediyesi yolların iyileştirilmesi kapsamında alt ve üst yapı çalışmalarına ilçe genelinde aralıksız devam ederken, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in direktifleri ve belediye ekiplerinin hummalı çalışmaları sonucunda, Maşukiye - Sapanca yolu arasındaki yaya güvenliğini sağlayacak tretuvar yapımı hususunda Karayolları Müdürlüğünden gerekli izinler alınarak, 1. Bölge Müdürlüğü ile protokol de imzalandı.

MAŞUKİYE- SAPANCA YOLUNDA YAYA GÜVENLİĞİ

İmzalanan bu protokol sayesinde Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2250 metre olan Maşukiye - Sapanca Yolu'nu yayaların daha güvenli kullanabilmesi için 7500 m² parke ve 9000 m'de bordur döşeyecek. Yapılacak işin alt yapı çalışmaları hemen başlarken, ekipler projeyi kısa sürede tamamlayarak, yaya ve trafik güvenliğini sağlanmayı hedefliyor.

Kartepe genelindeki yolların düzenlemelerinde yaya güvenliğini de ön planda tutan çalışmalara öncelik verdiklerini belirten Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "O bölgede yapılacak çalışma ile ilgili iznimiz olmadığı ve Karayolları'nın yetki alanında kaldığı için çalışmayı başlatamamıştık. Resmi iznimizi alır almaz ivedilikle çalışmaya başlıyoruz. Kartepemize ve halkımıza yakışan güvenli yollar için ilçe genelinde her noktada çalışmalarımız yoğun tempoda devam edecek" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Maşukiye Sapanca Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title