Haberler

Kartalspor-Kocaelispor Maçında Olaylar Çıktı

Bank Asya 1. Lig'de Bugün Oynanan Kartalspor-kocaelispor Maçında Olaylar Çıktı. Maç Oynandığı Sırada Stada Girmek İsteyen Biletsiz Kocaelispor Taraftarlarına Polis Müdahale Etti.

Bank Asya 1. Lig'de bugün oynanan Kartalspor-Kocaelispor maçında olaylar çıktı. Maç oynandığı sırada stada girmek isteyen biletsiz Kocaelispor taraftarlarına polis müdahale etti. Polis ile taraftarlar arasında yaşanan kovalamacada yere düşen çok sayıda taraftar ezilme tehlikesi atlatırken, birçok taraftar da yaralandı.

Bank Asya 1. Lig'de Kartalspor ile Kocaelispor, Kartal Stadı'nda karşı karşıya geldi. İki takım arasındaki mücadele centilmence devam ederken, stat dışında ise istenmeyen görüntüler oluştu. Maçın devam ettiği sırada içeri girmeye çalışan biletsiz Kocaelispor taraftarıyla çevik kuvvet ekipleri ile arasında arbede yaşandı. Polis, biletsiz taraftarları stada girişlerine izin vermeyerek çember içine aldı. Ancak bu sırada bazı taraftarlar stadın giriş kapısına tırmanarak içeri girmeye çalışınca olaylar çıktı.

İçeri giren taraftarlar statta bulunan çevik kuvvet ekiplerince coplanarak dışarı çıkartıldı. Stat dışında bekleyen ve arkadaşlarının polis tarafından çıkartıldığını gören diğer taraftarlar da barikatı aşarak kaçmaya başladı. Polisin müdahalesi ile karşılaşan taraftarlar adeta birbirini ezerek kaçmaya çalıştı. Polisin müdahalesinden kurtulmaya çalışan taraftarlar, Kartal istikametine kaçmaya başladı. Polis ile taraftarlar arasında Kartal sokaklarında uzun süren kovalamacalar yaşandı. Birçok taraftarın ezilme tehlikesi atlattığı ve yaralandığı olaylar sırasında çok sayıda taraftar da gözaltına alındı. Bu sırada polisten kaçmaya çalışan taraftarlar, trafikte seyreden otomobillere de zarar verdi. Otomobil sürücüleri de araçlarından çıkarak taraftarlara tepki gösterdi. Taraftarlar ara sokaklara dağılarak Kartal'dan uzaklaştı.

(RA-ÖFA-İY-GS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title