Haberler

Kartal Üniversiteler Arası Tiyatro Festivali Ödülleri Sahiplerini Buldu

Kartal Belediyesi tarafından düzenlenen Üniversiteler Arası Tiyatro Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu.

Kartal Belediyesi tarafından düzenlenen Üniversiteler Arası Tiyatro Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu.

Kartal Belediyesi ve Maltepe Üniversitesi'nin işbirliği ile gerçekleştirilen Tiyatro Festivali, Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde düzenlenen ödül töreniyle sona erdi. Sunuculuğunu Emin Maltepe'nin yaptığı ödül töreni, genç tiyatrocuların heyecanı ve coşkusuna sahne oldu.

Üniversiteler Arası Tiyatro Festivali kapsamında; En iyi Kostüm dalında 'Lisistrata' adlı oyunla Doğuş Üniversitesi Tiyatro Kulübü, En iyi Dekor dalında 'Shakespeare Zorda' adlı oyunla Marmara Üniversitesi Mizah Kulübü, En İyi Kostüm dalında 'Hisseli Harikalar Kumpanyası' ile Işık Üniversitesi Tiyatro Kulübü, En iyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında 'Bölge Hastanesi'ndeki rolüyle Yıldız Teknik Üniversitesi Tiyatro Kulübü'nden Irmak Karakoç, En iyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında 'Yastık Adam'daki rolüyle Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden Mert Can İşcan, En İyi Kadın Oyuncu dalında 'Tavşan Deliği' adlı oyundaki rolüyle İstanbul Üniversitesi'nden Sedef Şahin, En İyi Erkek Oyuncu dalında 'Shakespeare'deki rolüyle Marmara Üniversitesi'nden Yiğit Akalın, En İyi Komedi Erkek Oyuncu dalında 'Hisseli Harikalar Kumpanyası'ndaki rolüyle Işık Üniversitesi Tiyatro Kulübü'nden Volkan Keçeli, En iyi Ekip Oyunu ( En iyi 2.Oyun) dalında 'Oyunun Oyunu' ile Yeni Yüzyıl Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü ve En İyi Oyun dalında 'Tavşan Deliği' ile İstanbul Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü ödüle layık görüldü.

Jüri Özel Başarı Ödülü, 'Parsel Parsel Satılık' adlı oyunla Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'ne verilirken Özel Başarı Ödülü ( En iyi 3.oyun) ise 'Bölge Hastanesi' adlı oyunla Yıldız Teknik Üniversitesi Tiyatro Kulübü'nün oldu.

Ödül törenine Kartal Belediye Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Av. Hüsnü Yeşilyurt, Mustafa Fehmi Okay, Feyyaz Kaynak ve Dr.Turgut Mermertaş, Belediye Meclis üyeleri, Maltepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Betül Çotuksöken, Emin Maltepe, Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Nazif Uslu, Tiyatro Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve üniversite öğrencileri katıldı.

Kartal Belediye Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, törende yaptığı konuşmada;

"Festival boyunca burada çok güzel oyunlar izledik. Bizim gözümüzde her oyun birinci, her oyuncu da birinci. Ama birinci olan oyunumuz 'Tavşan Deliği'nin oyuncularını kutluyoruz" dedi. Fidan, konuşmasının ardından Maltepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Betül Çotuksöken'e kartal figürlü plaket takdim etti. Gece, düzenlenen kokteylin ardından festival birincisi 'Tavşan Deliği' adlı oyunun bir kez daha sahnelenmesiyle sona erdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yıldız Teknik Üniversitesi Kartal Belediyesi Gülcemal Fidan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title