Haberler

    Kartal Transferde 12'den Vurdu

    Sporcope- Spor Toto Süper Lig'de devre arasına lider giren Beşiktaş, ara transfer döneminde yaptığı nokta transferlerle dikkat çekti.

    Sporcope- Spor Toto Süper Lig'de devre arasına lider giren Beşiktaş, ara transfer döneminde yaptığı nokta transferlerle dikkat çekti.

    Galatasaray yine borca girdi

    Finansal Fair Play kuralına takılan Galatasaray, Kasımpaşa'ya Ryan Donk için 2,5 milyon euro ve Molde'ye de Linnes için 2 milyon euro ödemesi sarı kırmızılıların borçlarını arttırdı.

    Forvete takviye arayan Fenerbahçe istediği oyuncuya henüz karar verememişken, Beşiktaş hem kaleci hem de stoper transferini makul fiyata bitirdi.

    Beşiktaş taksit yaptı

    Dnipro'nun kalecisi Denys Boyko'yu 3 taksit olmak üzere 3.3 milyon euro'ya transfer eden Beşiktaş, dün de Getafe'den stoper Alexis Delgado'yu 2 milyon euro'ya kadrosuna kattı. Siyah beyazlılar son olarak Aras Özbiliz'i 1,5 milyon euro'ya aldı.

    Galatasaray gibi UEFA Finansal Fair Play kuralına takılmamasına rağmen yaptığı transferlerde yüksek ücretler ödemeyen Beşiktaş, kamuoyunun da takdirini kazandı.

    Şenol Güneş fazla transfer istemedi

    41 puanla Spor Toto Süper Lig'de devre arasına lider giren Beşiktaş'ın deneyimli teknik direktörü Şenol Güneş, sadece savunma ve kaleye nokta atış yaptı. Orta saha ve hücum hattında alternatifli bir kadroya sahip olan Güneş, kadro uyumunu bozmamak ve fazla borca girilmesini önlemek için transferden kaçınması dikkat çekti.

    Ahmet Öksüz

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title