Haberler

Kartal Parçaladı

Beşiktaş Cola Turka, Kaya, (15 Sayı, 10 Ribaund, 4 Blok) ile Çember Altını Kapattı, Shumpert (27) ve Nicevic'in (18 Sayı, 7 Ribaund) Sayılarıyla Farka Gitti. 2 Yıl Sonra Ezeli Rakibini Yenmenin Keyfini Yaşadı.

Beşiktaş Cola Turka, Kaya, (15 sayı, 10 ribaund, 4 blok) ile çember altını kapattı, Shumpert (27) ve Nicevic’in (18 sayı, 7 ribaund) sayılarıyla farka gitti. 2 yıl sonra ezeli rakibini yenmenin keyfini yaşadı.

YILIN son derbisi Beşiktaş Cola Turka’nın... Haftanın önemli maçlarından biriydi Beşiktaş Cola Turka-Fenerbahçe Ülker randevusu... İbrahim ve Semih’ten yoksun sarı lacivertliler rakibi karşısında hiçbir varlık gösteremedi. Taraftarlarıyla bütünleşen rakibinin sert savunması karşısında şaşkına dönen ve Mirsad dışında hiçbir oyuncusundan verim alamayan F.Bahçe Ülker kazanmayı isteyen Kartal karşısında farklı yenilmekten kurtulamadı: 84-61.

Maçın 2. dakikasından sonra oyuna ağırlığını koyan siyah beyazlılar, Nicevic’in pota altından bulduğu basketlerle 9-4 öne geçti. Yaptığı sert savunmayla rakibine sayı şansı tanımayan Beşiktaş Cola Turka, skoru 15-8 yaptı. İlk periyodu 23-19 önde tamamladı.

İkinci periyotta ilk basket sarı lacivertlilerden Oğuz Savaş’ın faul atışından bulduğu basketle geldi. Siyah beyazlılar ise ilk sayısını Apodaca ile elde etti. İlk dakikalarda her iki takım da hücumda tutuk bir görüntü çizerken karşılaşmada 12. dakika 26-20 Beşiktaş Cola Turka’nın üstünlüğüyle geçildi. Hücumdaki etkisini arttıran siyah beyazlılar farkı 11 sayıya kadar çıkardı (31-20). İlk yarıyı da 42-32 önde bitirdi.

İkinci yarıya Kaya’nın sayısı ile başlayan Beşiktaş Cola Turka, özellikle Preston Shumpert ile rakip potada etkili oldu, bu oyuncunun arka arkaya bulduğu 5 sayı ile farkı bir anda 16’ya çıkardı: 49-33.

Shumpert devreye girdi

Rakibinin serisine Demir Kaan’ın 3 sayılık basketi ile son veren Fenerbahçe Ülker, Sandro Nicevic ve Preston Shumpert’i durdurmakta güçlük çekince maçın 25. dakikası da 55-41 Beşiktaş Cola Turka üstünlüğünde geçildi. Shumpert ve Kaya ile rakibinin farkı daha da fazla azaltmasına izin vermeyen siyah beyazlılar, Ömer Aşık ile sayı bulan rakibi karşısında son çeyreğe 63-47’lik skorla önde girdi.

Son periyodun başında Fenerbahçe Ülker, 5-0’lık bir seri yakaladı ve farkı 11 sayıya indirdi (63-52). Çabuk toparlanan Beşiktaş Cola Turka, Shumbert’in sayıları ile skoru 69-54’e taşıdı. Etkili oyununu sürdüren Beşiktaş Cola Turka, Shumpert ve Kaya’nın sayıları ile maçın son 5 dakikasına girilirken skoru 75-54’e getirerek farkı da 21 sayıya kadar çıkardı. Zor geçmesi beklenen maçı kolay kazandı. Dokuzuncu galibiyetini aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title