Haberler

Kartal: "Oyuncularımı Tebrik Ediyorum"

- Kartal: "Oyuncularımı tebrik ediyorum"ADANA - TFF 1. Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nün Teknik Direktörü İsmail Kartal, Adanaspor maçı sonrası, "Maça iyi başladık.

- Kartal: "Oyuncularımı tebrik ediyorum"

ADANA - TFF 1. Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nün Teknik Direktörü İsmail Kartal, Adanaspor maçı sonrası, "Maça iyi başladık. İlk pozisyonlarımızı değerlendiremedik ama oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.

Ligin 9. haftasında Adanaspor ile oynanan ve 0-0 berabere tamamlanan maçta MKE Ankaragücü'nün Teknik Direktörü Kartal, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Kazanabilecekleri bir maçı kaybettiklerini belirten Kartal, şunları kaydetti:

"Adanaspor takımı süper ligden yeni düşen bir takım. 2-3 yıldır bir arada oynayan bir takım. Yüksek öz güvenle oynuyorlar. Derbiyi saymazsak evindeki maçları kazanan bir takım. Biz de son 4 haftadır üst üste kazanan bir takımız. Maça iyi başladık. İlk pozisyonlarımızı değerlendiremedik. Adanaspor'un da pozisyonları oldu. Her iki takım da kazanabilirdi. Oyuncularımı tebrik ediyorum."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İsmail Kartal Ankaragücü Adanaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title