Haberler

    Kartal: "Okan Buruk'un Fenerbahçe'yi Yenerek...'

    Spor Toto Süper Lig'de yarın Fenerbahçe'yi konuk edecek Çaykur Rizespor'da kulüp başkanı Hasan Kartal, ligde maç kazanamama baskısını üzerlerinden atmak zorunda olduklarını, teknik direktör Okan Buruk'un da buna odaklandığını söyledi.

    Kartal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde geride kalan 6 haftada  kazanamadıklarını anımsatarak, bunun moral bozukluğunu yaşadıklarını ifade etti.
    Ligde birçok takımın henüz istenilen seviyeden uzakta olduğunu  vurgulayan Kartal, "Geride kalan haftalardaki maçların sonuçlarına bakıldığında  çok farklı bir lig izliyoruz. Rakibimiz Fenerbahçe de 'şampiyonluk' parolası ile  başladığı ligde beklenmedik puan kayıpları yaşadı. Biz ise henüz beklentilere  cevap veremedik. Her iki takımın da kazanmaya ihtiyaç duyduğu çok zor bir maç  olacak." ifadelerini kullandı.
    Kartal, ligde yaşanan kayıpların ardından teknik direktör  değişikliğine gittiklerinin altını çizerek, "Yeni hocamız Okan Buruk ile hafta  içinde kupada kazanarak teselli bulduk. Ligde kazanamama baskısını üzerimizden  atmak zorundayız. Hocamız buna odaklandı. Okan Buruk'un Fenerbahçe'yi yenerek  lige başlaması, camia açısından moral olacaktır. Aynı zamanda bizi stresten  uzaklaştıracaktır." diye konuştu.
    "9 bin 200 bilet satıldı"
    Taraftarın maça ilgi gösterdiğine dikkati çeken Kartal, şu  değerlendirmede bulundu:
    "Taraftarımızın bize bu sezon gösterdiği ilgi gerçekten takdire şayan.  Aldığımız başarısız sonuçlar ile onları üzdüğümüzün farkındayız ama onlar bizi  hiçbir maç yalnız bırakmadı. Geçmiş yılların çok üzerinde taraftara oynuyoruz.  Fenerbahçe maçı için de şu ana kadar kombinelerle birlikte 9 bin 200 bilet  satıldı. Elimizde güvenlik nedeniyle kapatılan koltuklar haricinde yaklaşık 3 bin  bilet var. Bunların da maç saatine kadar tükeneceğini düşünüyoruz. Fenerbahçe'ye  ayırdığımız 783 koltuğun tamamı tükendi. Bizi yalnız bırakmayacak taraftarımıza  inşallah mahcup olmayacağız."
    Yeşil-mavili ekibin, Fenerbahçe karşılaşmasına Gökhan Akkan, Orhan  Ovacıklı, Saadane, Brabec, Mehmet Uslu, Robin Yalçın, Ali Çamdalı, Umar, Samudio,  Boldrin ve Vedat Muric'in yer aldığı kadroyla çıkması bekleniyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fenerbahçe Okan Buruk Kartal Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title