Haberler

Kartal İnönü'de Ter Atacak!

Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur maçında Beşiktaş ile Bank Asya 1.Lig temsilcisi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, karşı karşıya gelecek.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Beşiktaş ile Bank Asya 1. Lig temsilcisi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, karşı karşıya gelecek.

Fiyapı İnönü Stadı'nda oynanacak olan ve saat 20: 00'de başlayacak olan mücadelede Özgüç Türkalp düdük çalacak. Türkalp'in yardımcılıklarını, Ayhan Akgöz ile Serkan Olguncan yapacak. Maçın 4. hakem ise Yaşar Kemal Uğurlu olacak.

Atv'den naklen yayınlanacak olan karşılaşmayı Sporx Canlı Anlatım Servisinden de dakika dakika takip edebilirsiniz. Dilerseniz Twitter üzerinden, #sporxcanli hashtag'i ile yorum yazarak Sporx Canlı Anlatım Servisi üzerinden yorumlarınızın gözükmesini sağlayabilir ve bu şekilde, maçla ilgili görüşlerinizi an be an iletebilirsiniz.

KADRODA ROTASYON

Beşiktaş Teknik Direktör Carvalhal, sezon başından bu yana forma şansı vermediği isimleri Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında sahaya sürmeye hazırlanıyor. Portekizli teknik adamın ilk 11'de Burak Kaplan, İbrahim Toraman, Sidnei, Tanju Kayhan ve Alves gibi bu sezon çok fazla forma şansı bulamayan isimleri oynatması bekleniyor.

16 MAÇTA 5 GALİBİYETİ VAR

Gaziantep B.Belediyespor bu sezon Bank Asya 1.Lig'de 16 hafta sonunda 10.sırada yer alıyor. Oynadığı 16 maçta 5 galibiyet 6 beraberlik 5 yenilgi alan ve 21 puan toplayan Gaziantep B.Belediyespor 20 gol atıp 18 gol yedi.

MUHTEMEL 11'LER

BEŞİKTAŞ

Cenk

Ekrem

Sidnei

İbrahim Toraman

Tanju

Necip

Alves

Holosko

Veli

Burak

Mustafa

Gaziantep B.B.

Onur

Ferit

Cihan Can

Ahmet

Abdullah

Kenan

Ramazan

Ercan

Eren Özen

Onur

Volkan Yılmaz

STAT: FİYAPI İNÖNÜ

SAAT: 20: 00

HAKEM: Özgüç Türkalp

YAYIN: ATV & Sporx Canlı Anlatım Servisi

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI'NDA 5. KEZ

Beşiktaş ile Gaziantep B.Belediyespor takımları son 4 sezonda 5.kez Ziraat Türkiye Kupası'nda mücadele edecekler. Geçen sezon kupada 3 kez karşılaşan iki takım 2008-09 sezonunda da 1 maçta karşılaşmıştı. Oynanan 4 maçta 3 kez Beşiktaş kazanırken 1 kez Gaziantep B.Belediyespor galip geldi.

BEŞİKTAŞ 6 KASIM 2011'DEN BERİ KENİLMİYOR

Beşiktaş 6 Kasım 2011 tarihinde beri oynadığı 11 resmi maçta yenilmedi. Son 11 resmi maçında 7 galibiyet 4 beraberlik alan Beşiktaş en son Gençlerbirliği'ne deplasmanda 4-2 yenilmişti. Beşiktaş sahasında ise son yenilgisini 15.10.2011 tarihinde Kayserispor'a karşı 2-0'lık sonuçla almıştı.

Kaynak: Sporx.com / Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Türkiye Kupası Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title