Haberler

Kartal'da Hayko Cepkin Konseri

Kartal’da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Kartallı Kazım Meydanı’ndan Kartal sahiline kortej yürüyüşü gerçekleşti.

Kartal'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Kartallı Kazım Meydanı'ndan Kartal sahiline kortej yürüyüşü gerçekleşti. Yürüyüşün ardından sahilde Hayko Cepkin konser verdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95'inci yılı kutlamaları Kartal'da akşam da devam etti. Bayraklarını ellerine alan vatandaşlar Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, eşi Feray Öz ile Kartal Meydanı'na yürüdü. Yürüyüşün ardından sahne alan Hayko Cepkin sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı.

Konser öncesi konuşma yapan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz: "Kartal'ın başkanı olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Bu gururu yaşattığınız için teşekkür edeyim dedim. Bugün kutladığımız bayramdan sonra 2 gün sonra manevi değerimiz olan Kurban Bayramınızı da kutlamak istiyorum" dedi.

Konuşmasının devamında büyük taarruza değinen Öz: "30'unda biten büyük taarruzun en önemli tarafı 26 Ağustos 1071'de girdiğimiz bu topraklarda eğer 26 Ağustos olmasaydı, bu topraklardan çıkmış olacaktık. 26 Ağustos'ta girdik 26 Ağustos'ta kaldık. İnsanıyla, toplumuyla, değişik kültürü ile buraya geldik, yoğrulduk bin yıl geçti işte bir aradayız. Bizi bir araya getiren bizi bu topraklarda ulus kimliğiyle yan yana tutan ve ulusal kimliğimizi bize veren insan olmayı öğreten Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarına önünüzde hem minnetimi hem saygımı ifade etmek istiyorum. 2 Temmuz Sivas, 5 Temmuz Sivas birinde aydınlar yakıldı, birinde insanlar kurşuna dizildi. 2 Temmuz'da bizim 5 Temmuz'da bizim hüznümüzdü, matemimizdi, acımızdı aynı şekilde 26 Ağustos 1071'de bizim büyük zafere giden 26 Ağustos da bizim. Hiç ayrıştırmıyoruz, bir arada bir kültür içerisinde varlığımızı sürdürmeye kararlıyız" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zafer Haftası Hayko Cepkin Altınok Öz Kartal Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title