Haberler

Kartal'da Denizde Kaybolan Genç, Dalgıçlar Tarafından Bulundu

Kartal Atalar Sahili'nde yüzerken çırpınmaya başlayan ve vatandaşlarca şaka yaptığı sanılan genç, kısa sürede denizde kayboldu. Olay yerine gelen dalgıçlar, genci bulmak için arama yaparken, izleyici vatandaşların oluşturduğu kalabalık polisi çileden çıkardı. Dalgıçlar tarafından bulunan genç hastaneye kaldırıldı.

Atalar Sahili'nde yabancı uyruklu bir genç serinlemek için arkadaşlarıyla birlikte denize girdi. Bir süre yüzen genç bu sırada çırpınmaya başladı. Sahil kenarında vatandaşlar gencin önce şaka yaptığını düşündü ancak genç kısa sürede denizde kayboldu. Bazı vatandaşlar denize girerek genci aramaya çalıştı ama yetersiz kaldı. Olay yerine gelen polis ve dalgıçlar ise kısa sürede arama çalışması başlattı. Aramalar sürerken izleyici vatandaşların kalabalığı polisi çileden çıkardı.

Olayı gören bir vatandaş, "Genç çırpınmaya başladı. Biz şaka yapıyor sandık. Bazıları denize girdi ama ben yüzmeyi bilmediğim için giremedim" dedi.

Dalgıçlar kaybolan genci bulmak için uzun bir süre dalış gerçekleştirdi. Genç, bir süre sonra dalgıçlar tarafından bulundu. Genci denizden çıkarma sırasında kurtarma ekiplerinin yanına kadar giren ve görüntü almaya çalışan bir kadın ise polisin tepkisiyle karşılaştı. Kalabalığın ortaya çıkardığı bu görüntüler, sedye üzerindeki gencin ambulansa taşınması sırasında da sürdü. Sağlık durumu ciddi olan genç ağır yaralı olarak tedavi altına alındı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kartal 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (1)

F.k:

Allah kurtarsın inşallah ambulans geldi sonra polisler geldi 2 saat sonra dalgıç geldi yarım saat sonra cıkartıldı ınsaallh kurtulur

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title