Haberler

Kartal Belediyesi'nden balık tezgahlarına denetim

Güncelleme:

Kartal Belediyesi'nden balık tezgahlarına denetim Kartal Belediyesi ekipleri, denizlerde balık çeşitliliğinin tehlikeye düşmesini önlemek ve satışa sunulan balıkların halk sağlığı açısından uygunluğunu denetlemek amacıyla balık tezgahlarını denetliyor.

Kartal Belediyesi'nden balık tezgahlarına denetim

İSTANBUL - Kartal Belediyesi ekipleri, denizlerde balık çeşitliliğinin tehlikeye düşmesini önlemek ve satışa sunulan balıkların halk sağlığı açısından uygunluğunu denetlemek amacıyla balık tezgahlarını denetliyor.

Kartal Belediyesi, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri ile birlikte, denizlerde balık çeşitliliğinin tehlikeye düşmesini önlemek ve satışa sunulan balıkların halk sağlığı açısından uygunluğunu denetlemek için, balık tezgahlarında denetim gerçekleştiriyor.

İlçedeki semt pazarlarında gerçekleştirilen denetimlerde, Kartal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, satışa sunulan balıkların; tazeliği, büyüklükleri ve halk sağlığı açısından uygunluğunun yanı sıra, fiyat etiketlerini kontrol ediyor. Denetimlerde satışa çıkarılan tüm balık çeşitleri yasaların izin verdiği boyutlara göre ölçülürken, halk sağlığını etkileyecek olumsuzluklara meydan verilmemesi, genel temizlik kurallarına riayet edilmesi ve vatandaşların huzurunu bozmayacak şekilde satış yapılması hususunda tezgah sahipleri bilgilendiriliyor.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Marmara Denizi'ndeki balık çeşitliliğinin, gelecek nesiller ve ekolojik denge için önemine dikkat çekerek, "Zabıta Müdürlüğümüz ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, Kartallı komşularımızın sağlığı ve denizlerimizdeki balık çeşitliliğini korumak için balık tezgahlarında denetim gerçekleştiriyor. Denizlerimizdeki balık çeşitliliğini korumak, gelecek nesillerimiz ve ekolojik denge için önemli ödevlerimizden biri. Bu bağlamda, çalışmalarını aralıksız sürdüren tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum. Özellikle kış aylarında pek çok balık çeşidi tezgahlara, oradan da sofralarımıza geliyor. Komşularımızın, alışverişlerinde taze ürünler seçmelerinin ve balıkların boyutlarına dikkat etmelerinin hem kendi sağlıkları hem de denizlerimizdeki balık çeşitliliğini korumak anlamında önemli olduğunu hatırlatmak isterim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kartal Belediyesi Hisarcık Kartal Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title