Haberler

Karşıyaka'yı "Savunma" Kurtardı

PTT 1. Lig'de kalecisinin penaltı kurtardığı maçta Elazığspor'u 2 1 mağlup eden Karşıyaka'nın 2 golü de defans oyuncularından geldi.

PTT 1. Lig'de kalecisinin penaltı kurtardığı maçta Elazığspor'u 2-1 mağlup eden Karşıyaka'nın 2 golü de savunma oyuncularından geldi.

Karşıyaka Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, yaptığı açıklamada, Elazığspor maçındaki galibiyetten dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, "Futbolcu kardeşlerimin 'kocaman yüreklerine' sağlık. Bütün ekibimi, çalışanlarımızı, yönetimimizi kutluyorum. Taraftarlarımıza da teşekkür ederim" dedi.

Atatürk Stadı'nda ağırladığı Elazığspor karşısında henüz 3. dakikada geri düşen Karşıyaka, daha sonra defansta görev yapan Ramazan Sal ve Yenal Tuncer'in attığı gollerle rakibini 2-1 mağlup etti.

Karşıyaka kalecisi Behram Zülaloğlu da bir penaltı vuruşunu kurtararak galibiyete katkı sağladı.

Takımının beraberlik golünü kaydeden Ramazan Sal, bu sezon 4. golüne imza attı. Karşıyaka, Ramazan Sal'ın gol attığı 3 karşılaşmayı da kazandı.

Savunmanın solunda görev yapan Yenal Tuncer ise bu sezon 2. golünü kaydetti.

İç sahada kaybetmiyor

Ligde 9. iç saha maçını geride bırakan Karşıyaka, bu müsabakalarda 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgiyle sahadan ayrıldı. Kendi evinde son 5 maçta mağlup olan yeşil kırmızılı ekip, bu müsabakalarda 4 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.

Haftayı 29 puanla kapatan Karşıyaka, 13 Şubat Cuma günü Osmanlıspor'u konuk edecek. - İzmir

Kaynak: AA / Spor

Yusuf Şimşek Ramazan Sal Elazığspor Karşıyaka Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title