Haberler

Karşıyaka'ya Bir 'Park Kafe' Daha

Mahallelerdeki sosyal tesis ihtiyacını karşılamak amacıyla 'park kafe' konseptini yaygınlaştıran Karşıyaka Belediyesi, Bahçelievler Mahallesine de yeni bir çay evi kazandırdı. Kent A.Ş. tarafından 80. Yıl Cumhuriyet Parkı'nda açılan mekan, her yaştan konuklarına hizmet vermeye başladı.

Karşıyaka Belediyesi, kentin farklı bölgelerindeki sosyal alanları artırmak ve halka daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla açtığı tesislere bir yenisini daha ekledi. Belediye kuruluşu Kent A.Ş., Bahçelievler Mahallesi Gün Sazak Bulvarı'nda 80. Yıl Çayevi'ni faaliyete geçirdi. Daha önce 80. Yıl Cumhuriyet Parkı içerisindeki küçük bir kulübede verilen hizmet, yeni açılan çay evi ile daha modern şartlarda sunulmaya başlandı.

Park keyfi taçlandı

Yaklaşık 100 kişi kapasiteli mekanın menüsünde ise çay ve meşrubatlar ile tost, hamburger, patates kızartması ve bazı tatlı çeşitlerine yer verildi. 7'den 77'ye tüm mahalle sakinlerinin park ortamında keyifle vakit geçirme ve dinlenme imkanı bulduğu çay evi, hizmet kalitesi ve uygun fiyat politikasıyla da beğeni kazandı.

Amaç kar değil, hizmet

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Her yaş ve kesimden insanımızın bir arada olabileceği kaliteli sosyal işletmeler, mahalleler için ciddi bir ihtiyaç haline geldi. Biz de bu eksikliği gidermek ve ihtiyaca yönelik çözümler üretmek için çalışıyoruz. Son olarak hizmete açtığımız 80. Yıl Çayevi de yurttaşlarımızın çayını kahvesini içip, keyifle vakit geçirebileceği bir mekan oldu. Mahallelere ve parklara kadar taşıdığımız sosyal tesislerimizle, kar amacı gütmeden halka hizmet vermeyi sürdüreceğiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karşıyaka Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title