Haberler

Karşıyaka-Orduspor Maçından Notlar

Karşıyaka bu sezon ilk kez bir maça çift forvetle çıktı.

Karşıyaka bu sezon ilk kez bir maça çift forvetle çıktı. Yusuf Şimşek'in hafta içinde Antalyaspor'la anlaşıp istifa etmesinin ardından göreve gelen yeni Teknik Direktör Ayhan Akman, Orduspor karşısındaki ilk sınavında ofansif bir kadro tercih etti. İlk 11'de 4 değişiklik yapan Akman, Servan, Mehmet Sıddık, Onur Okan ve Cenk'in yerine Kahe, Juninho, Mehmet Ayaz ve cezası biten Yenal'ı oynattı.

İlk teknik direktörlük deneyimini Karşıyaka'da yaşayan Ayhan Akman, belgelerindeki eksikler yüzünden ilk maçında sahaya çıkamadı. Genç teknik adam karşılaşmayı tribünden izlerken, UEFA Pro Lisans diploması olmayan Akman'ın yerine esame listesine teknik direktör olarak sportif direktörlük görevine getirilen Rıza Tuyuran'ın ismi yazıldı. Takımı Akman'ın yardımcısı Ercan Kılıç yönetti.

Yeşil kırmızılı ekibe önceki hafta İzmir'de oynanan Osmanlıspor maçındaki çirkin ve kötü tezahürat yüzünden verilen ceza nedeniyle kapalı tribüne seyirci alınmadı. Osmanlıspor karşılaşmasını kapalı tribünden izleyen taraftarlar, açık tribüne de giremedi. Açık tribünde 30 kadar Karşıyakalı takımlarına destek verirken, Sanayi Sitesi yönündeki kale arkasında aynı sayıda Ordusporlu maçı izledi.

Ekonomik sıkıntılar nedeniyle devre arasında kadrosundaki oyuncuların büyük bölümünü kaybeden, 11 puanla her geçen hafta kümede kalma umutlarını tüketen Orduspor, karşılaşmadan önce haciz krizi yaşadı. Kulübün eski bir çalışanı, 15 bin TL alacağı nedeniyle maç öncesi formaları ve malzemeleri haczetmek istedi. Haciz girişimi yöneticilerin çabasıyla maçın başlamasına kısa süre kala durduruldu.

Atatürk Stadı'nın bozuk olan zemini kentte 2 gündür etkili olan şiddetli yağmur nedeniyle adeta çamur deryasına döndü. Futbolcular ağır sahada top sürmekte hatta ayakta durmakta bile güçlük yaşadı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yusuf Şimşek Ayhan Akman Karşıyaka Orduspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title