Haberler

Karşıyaka'nın İncisi Radarda

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta son 5 haftada 3 galibiyet, 2 beraberlik alan Karşıyaka'nın genç yıldızı Doğukan İnci, Süper Lig ekiplerinin takibinde.

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta son 5 haftada 3 galibiyet, 2 beraberlik alan Karşıyaka'nın genç yıldızı Doğukan İnci, Süper Lig ekiplerinin takibinde. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında profesyonel yapılarak forma şansı bulmaya başlayan 19 yaşındaki oyuncuyu sezon başından beri Bursa spor'un izlediği öğrenildi. Bursa spor'un yanı sıra Trabzon spor'un da genç kanat oyuncusunu takip etmek için Karşıyaka'nın maçlarına antrenör göndereceği belirtildi. Yeşil-kırmızılı yıldız adayının adı sezon başında Fenerbahçe ile de anılmıştı. Geçen sezon 2'nci Lig'de 2 kez ağları sarsan Doğukan, bu sezon ise 3'üncü Lig'de 3 gol attı.

Sakatlığı nedeniyle 3 maçta forma giyemeyen genç futbolcu, son Adıyaman 1954 maçında ikinci yarıda oyuna girerek attığı 2 golle takımına 2-1'lik galibiyeti getirdi. Geçen sezon gösterdiği performansla U19 Milli Takımı'da davet edilen Doğukan, temmuz ayında Finlandiya'daki U19 Avrupa Şampiyonası'nda ay-yıldızlı kadroda yer aldı. Karşıyaka yönetimi, ancak çok iyi bir teklif gelmesi halinde sezon sonunda ayrılması koşuluyla Doğukan'ın transferine yeşil ışık yakacak. Bu sezon kötü ve çirkin tezahürat yüzünden 3 kez ceza alan İzmir ekibi, Adıyaman 1954 maçı sonrası yine Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Karşıyaka 4'üncü kez ceza alırsa seyircisiz oynama sınırına gelecek.

BİR ALKIŞ DA ALTYAPIYA

Kaptan Mustafa Aşan hariç kadrosunun tamamı kendi bünyesinden çıkan isimlerden oluşan Karşıyaka, TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta son haftalarda yaptığı çıkışla Play-Off yarışına ortak olurken yeşil-kırmızılıların atılıma geçtiği altyapı takımları da bu sezon başarılı bir grafik sergiliyor. Altyapıda yeni yapılanmaya giderek takım, sporcu ve spor okulu sayısını çoğaltan, Türkiye çapından yetenekli gençleri tarayıp kulübe kazandıran Kaf-Kaf, Spor Toto Bölgesel Gelişim U19 Ligi ve U16 Ligi'nde gruplarında 2. sırada yer alıyor. Karşıyaka, geçen yıl U19 Ligi'nde grubunu 7. sırada, U16 Ligi'nde ise 8. basamakta tamamlamıştı.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Bursaspor Karşıyaka Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title