Haberler

Karşıyaka - Galatasaray Maçı Soyunma Odaları

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Ziraat Türkiye Kupası'nda 3-1 kazandıkları Karşıyaka maçının ardından yaptığı açıklamada, "Bu akşam kazandığımız takdirde grup liderliğini garantiliyorduk. Kupada liderlik demek üst turda kendi evimizde oynama fırsatı demek.

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Ziraat Türkiye Kupası'nda 3-1 kazandıkları Karşıyaka maçının ardından yaptığı açıklamada, "Bu akşam kazandığımız takdirde grup liderliğini garantiliyorduk. Kupada liderlik demek üst turda kendi evimizde oynama fırsatı demek. O açıdan güzle oldu" dedi.

Kamp çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Mustafa Denizli, "Oynamaya çalıştığımız oyunu aksatmadan gruptaki iddiamızı sürdürmek istiyorduk. Oyunun son bölümünde goller bulduk. Neticede deplasman galibiyeti ile önümüzde devam edecek gelecek olan kupadaki rakibimizi bekleyeceğiz. Oyunun çok fazla değerlendirilecek eksisi artısı çok fazla yok. Daha az yer verdiğimiz arkadaşlarla oynamaya gayret ettik. Umut, kırık burnuyla mücadele etti, ikinci yarıdaki müdahale sonrası oyuna devam edemedi. Genç futbolcularımıza da fırsat verdik. İzmir etabını tamamladık, önümüzdeki iki maçı tamamlayıp önümüze bakacağız. Kupa, sıkışık maç trafiğinde aramıza dönecek arkadaşlar için fırsat olacak" ifadelerini kullandı.

Maçta yüzüne darbe alıp oyun dışı kalan Umut'un burnunda yeni bir kırık meydana gelmediğini söyleyen Mustafa Denizli, "Burnuna aldığı darbeden sonra önemli bir kanama oldu. Pozisyondaki çarpışma kasıtlı darbe değildi. İkinci defa kırık şüphesiyle başbaşa kaldı. Maskeyle, fedakarlık yaparak oynamıştı. Oyuna devam edebilir durumdaydı, ancak çıkınca Volkan'a bir fırsat çıktı" dedi.

Denizli, ara transfer dönemi ve kalacak-gidecek futbolcularla ilgili ise, "Bütün futbolcularla ilgili kafamda karar var. Bugünkü performanslarının benim kararımı değiştirmesi mümkün değil. Aramıza katılmakta olan arkadaşlara önümüzdeki günlerde ilave olabilir. Kısıtlı olan kadromuzda takımın ön tarafında görev yapan arkadaşlarımızın sakatlıklarının, eskiye dayalı sorunlarının da devam etmesi eklenince sıkıntı yaşıyoruz. Hafta sonuna kadar onları en sağlıklı şekilde görebiliriz diye umut ediyorum" diye konuştu.

MAÇIN HAKKI BERABERLİKTİ

Karşıyaka antrenörü Ercan Yıldız, Galatasaray karşısında hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını ifade etti. Yıldız açıklamasında şunları söyledi: "Maçın 85. dakikasına kadar başa baş bir mücadele yaptık, zaman zaman onlardan daha iyi bir oyun sergiledik. İlk golden önce verilen faul bana göre faul değildi. Hakemler böyle karşılaşmalarda takdir haklarını büyük takımlardan yana kullanıyorlar. Mücadeleden ve futboldan memnunuz. Galatasaray ile üst üste oynamak bizim gibi takımlar için zor. Kontrataklarla etkili olmaya çalıştık. En kötü berabere bitmesi gereken bir müsabakada mağlup olduk, üzgünüz." - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mustafa Denizli Galatasaray Karşıyaka Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title