Haberler

Karşıyaka Evinde Kazanmayı Bildi

Bank Asya 1.Lig'in 28.haftasında sahasında Sakaryaspor'u ağırlayan Karşıyaka sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Bank Asya 1. Lig'in 28. haftasında sahasında Sakaryaspor'u ağırlayan Karşıyaka sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Maçın ardından basın toplantısında açıklamalar yapan Karşıyaka Teknik Direktörü Mustafa Uğur, kötü bir futbol oynadıklarını, iyi anlamda söyleyebilecekleri tek şeyin 3 puan olduğunu belirtti. Uğur yaptığı açıklamada, "Uzun süre maç kazanamama etkisi var. Ama şartlar ne olursa olsun kazanmalıyız. Bugünün tek keyfi üç puan almanın dışında söyleyecek bir şey yok. İyi futbol oynayarak kazanabiliriz. Kötü futbolla bir şey kazanamayız. Bundan sonra iyi oynayıp kazanacağız. Bu müsabaka için motivasyon bozukluğu

diyemem. 3 hafta kazanamadık. İç sahada kazanamama sıkıntısı oluştu. Üç hafta kazanamayıp böyle rahat takıma karşı oynamak zor olsa gerek. Bu tür müsabakalara uymak zordur" diye konuştu.

Karşıyakalı futbolcu Fatih Şen ise yaptığı açıklama, "Bizim açımızdan konsantresi zor bir maçtı. Erken gol atsaydık maç farklı biterdi.Maç boyunca net pozisyonlar yakaladık. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

Karşıyakalı futbolcu Cihan Yılmaz ise, "3 puanı aldık. İyi futbol oynamadık ama şanslıydık. İnşallah bu 3 puanı iyi değerlendiririz. Önümüzdeki hafta 3 puanı alıp bu 3 puanı süslemek istiyoruz" diye konuştu.

SAKARYASPOR CEPHESİ

Sakaryaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunurken, genç bir takım olduklarını ve ileriye dönük planlar yaptıklarını söyledi. Vural, "Karşıyaka deneyimli bir takım. Kadrosu iyi. Biz de elimizden geleni yaptık. Futbol bu. Oyun geneli bizdeydi. Çok genç takımız. Sakaryasporumuz için geleceğe yönelik uğraşlar veriyoruz. Önümüzdeki haftadan itibaren çocukların üniversite sınavları var. Serbest kalan oyuncularımızda var. En önemlisi transfer

açmalıyız. Seneye ciddi takım oluşturmak istiyoruz. Görüşmeler yapıyoruz. Önümüzdeki sene planları hayata geçirip sıkıntılı dönemden çıkacağız. Hepsi pırıl pırıl gencecik oyuncular. Yediğimiz gol inanılmaz komik bir gol. Sonradan gol atamadık. Rakip takımın önemli pozisyonları oldu. En azından 1 puan alıp döneceğimiz bir deplasmandı" diye konuştu.

Sakaryasporlu futbolcu Ömer Erdem ise "Takım olarak sıkıntılar yaşıyoruz. Oyunda istediklerimizi sahaya yansıtamıyoruz. Önümüzdeki maçlarda elimizden geleni yapacağız" dedi.

Sakaryasporlu futbolcu Muhammer Başoğlu ise oyuna kötü başladıklarını ikinci yarı toparlanmalarına rağmen maçı kazanamadıklarını söyledi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Sakaryaspor Bank Asya Karşıyaka Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title