Haberler

Karşıyaka Destek Bekliyor

Basketbolda 28 yıl aradan sonra şampiyon olan Karşıyaka, tüm İzmir'den katkı almak istiyor.

Basketbolda 28 yıl aradan sonra şampiyon olan Karşıyaka, tüm İzmir'den katkı almak istiyor. Kentin marka değeri tanıtımına büyük katkı verdiklerini söyleyen Başkan Ali Erten, "Basketbolda çok farklı, çok büyük bir başarı elde ettik. Bütün Türkiye günlerce Karşıyaka'yı konuştu. Ligde ve Avrupa'da formasında İzmir yazan bir takımız ve ilk defa 150 milyon insanın izlediği Euroleague'de oynamaya çok yakınız" diye konuştu.

İzmirli kuruluşlar ve odaların şehir tanıtımı için milyonlarca lira harcadığını hatırlatan Erten, "Karşıyaka bu kenti Avrupa çapında tanıtan bir marka. Euroleague yönetimine sunum yaparken İzmir görüntülerini de sunuma ekledik. Ana sponsorumuz Yaşar Holding'in büyük desteği var, yan sponsor ve reklamlar da alıyoruz ama yeni sezonda yine başarı için katkıya ihtiyacımız var. İlla para değil. Her türlü kurum ve kuruluştan gelecek yardıma açığız" dedi.

ACAR'DAN 6 MİLYON

Karşıyaka'ya futbolda Süper Lig'e çıkmak için destek vereceğini açıklayan işadamı Erdal Acar, yarın transfer yasağı, personel alacakları, yeni sezon peşinatları ve basketboldaki primler için kulübe 6 milyon TL civarında kaynak aktaracak. Acar'dan ödeme bekleyen yeşil kırmızılılar, transfer yasağının kalkmasıyla rahat bir nefes alıp güçlü bir kadro oluşturmak için takviyeleri sürdürecek. Takım iskeletini geçen sezonun şampiyonu Kayserispor'dan kurmaya çalışan Karşıyaka, Brezilyalı golcü Nobre'yi bu hafta imzaya bekliyor. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Erten Karşıyaka Türkiye İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title