Haberler

Karşıyaka'dan 'Yıldırım' Geçti

Güncelleme:

Binali Yıldırım, bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek için geldiği İzmir'de AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek için geldiği İzmir'de AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Yoğun mesai altında geçen günün ardından Karşıyaka İlçe Başkanlığı'nda Yıldırım'a milletvekilleri Aydın Şengül, Nesrin Ulema, Hamza Dağ ve İl Başkanı Ömer Cihat Akay eşlik etti. AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli ile beraber yeni ilçe binasını gezen Yıldırım, "İl binasını sollamışsınız" diyerek beğenisini dile getirdi. Teşkilatın da yoğun katılım göstererek karşıladığı Binali Yıldırım, tüm teşkilat birimleriyle ayrı ayrı görüşmeler gerçekleştirdi.

"KARŞIYAKA 'BİZİM YAKA' OLMAYA KARAR VERMİŞ"

Karşıyaka'daki ilgiden hayli memnun olan Binali Yıldırım, "Karşıyaka bizim yaka olmaya karar vermiş. Bugün sokaklarda gördüğüm kıpırdanma, tablo böyleydi. Bu heyecan bu ruh ile yola devam edeceğiz. Yeni Başkan Kerem Ali Sürekli ve kadrosuna inanıyorum. Bu kadro ile beraber daha aktif daha verimli çalışmalar yürütülecek ve Karşıyaka'da başarıya ulaşacağız." dedi. İzmirlilerin bugüne kadar yalan siyaset ile oyalandığının da altını çizen Yıldırım, "Bizde verilen sözler suya yazılan yazıya benzemez. İzmirliler bugüne kadar sanal korkularla birçok hizmetten geri kaldı. Bizler projelerimizi ve kendimizi en iyi şekilde ifade edip insanı esas alan hizmet anlayışımızla yola devam edeceğiz." diye konuştu.

"KSK KİMSENİN ARKA BAHÇESİ OLAMAZ"

Bakan Yıldırım, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı'nda yaptığı konuşmasında yakın zamanda Karşıyaka için planladıkları projelerden de bahsetti. PTT'nin e-ticaret sistemli sanal bir alışveriş merkezinin Karşıyaka'ya yapılacağını söyleyen Yıldırım, 2 yat limanını da İzmir'e kazandıracaklarını belirtti. Yıldırım ayrıca Karşıyakalıların özlemle beklediği stadyum konusunda da net açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Stadyum konusunda karar alındı. Örnekköy'de 25 bin kişilik bir stadın yapımına yakın zamanda başlanacak." dedi. Bakan Yıldırım, Karşıyaka Spor Kulübü'nün durumuna ilişkin de açıklamalarda bulundu: "Karşıyaka gibi 100 yıllık geçmişe sahip olan bir kulüp kimsenin rant aracı, siyasetinin arka bahçesi olamaz. Karşıyaka'yı sahipsiz bırakamayız. Kulübü yaşatmak ve siyasetin bir parçası olmaktan çıkarmak için gereken yapılacaktır."

"MUHALEFETİN BİZDEN ÖĞRENECEĞİ ÇOK ŞEY VAR"

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı'ndaki konuşmasının sonunda muhalefet partilerine seslendi. Kurumsal bir parti örneği isteyenlere bize gelin çağrısı yapan Yıldırım, "Biz donanımlı bir parti ve iyi bir ekibiz. Ancak gördüğüm şu ki rakiplerimiz dökülüyor. Birbirlerine düşmüş durumdalar. Buradan onlara çağrım, eğer ki düzen tertip istiyorlarsa bize gelsinler. İnsanı esas alan siyaset ne demekmiş, nasıl yapılırmış bizden öğrensinler." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Binali Yıldırım Karşıyaka Ak Parti İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title