Haberler

Karşıyaka'daki Çocuk Kulübünde Yeni Dönem Başlıyor

Çocukların okul dışında kalan vakitlerini daha kaliteli ve verimli hale dönüştürmek için çalışan Karşıyaka Belediyesi Çocuk Kulübünde yeni dönem kursları başlıyor.

Çocukların okul dışında kalan vakitlerini daha kaliteli ve verimli hale dönüştürmek için çalışan Karşıyaka Belediyesi Çocuk Kulübünde yeni dönem kursları başlıyor. 8 farklı branştaki ücretsiz kurslar için ilk ders zili 25 Eylül'de çalacak.

Karşıyaka Belediyesi tarafından çocukların sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla kurulan Çocuk Kulübü, 2017 - 2018 dönemini 8 branştaki ücretsiz kurslarla açıyor. Bu sezon Karşıyakalı çocuklar için İngilizce drama, karikatür, Fen teknoloji, akıl ve zeka oyunları, diksiyon, resim, satranç ve drama kursları verileceği öğrenildi.

8 branş için açılan toplam 230 kişilik kontenjan ilk kayıt gününde dolarken, 25 Eylül itibariyle dersler başlayacak. Her branşta uzman eğitmenler tarafından verilecek kurslar sayesinde, hem çocukların eğitim ve sosyal yaşamlarına katkı sağlanacağı, hem de yeteneklerinin keşfedilmesine imkan tanınacağı kaydedildi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, doğ dolu bir kurs programı hazırlandığını dile getirerek, "Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın eğitimlerini ve sağlıklı gelişimlerini desteklemek için çalışmaya devam ediyoruz. Bu amaçla, Çocuk Kulübümüz bünyesinde yine dolu dolu bir kurs programı hazırladık. Tüm öğrencilerimize başarılı ve mutlu bir sezon diliyorum. Her şey çocuklarımız ve aydınlık yarınlarımız için" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karşıyaka Eylül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title