Haberler

Karşıyaka'da Sarıca heyecanı

TAHİNCİOĞLU Basketbol Süper Ligi'nde Pınar Karşıyaka'ya 3 kupa kazandıran antrenör Ufuk Sarıca'nın 3 yıl aradan sonra takıma dönmesi, son dönemde başarıya hasret kalan taraftarı yeni sezon öncesi şimdiden heyecanlandırdı. Karşıyaka'da 2014'te kazandığı Türkiye Kupası ve Cumhurbaşkanlığı Kupası, 2015'teki 28 yıl sonra gelen lig şampiyonluğunun yanı sıra yeşil-kırmızılılara 2013 yılında Eurochallenge Cup'ta ilk kez final oynatıp takımı ilk kez Euroleague'e taşıyan Sarıca, dönüşünde, yaklaşık bin taraftarın katıldığı kulüpte görülmemiş törenle resmi imzayı atarken, yeni başarıların da ateşini yaktı.

Tarihi maçlar kazandığı Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'na uğurlu mavi gömleğiyle bu kez tarihi imza töreni için çıkan Sarıca, taraftarların sık sık tezahüratlarla böldüğü konuşmasında eski günlere döneceklerinin sözünü verdi. 2012-2016 arasında 4 yıl görev yaparak yüzlerce maça çıktığı salonda bambaşka bir heyecan yaşadığını söyleyen Ufuk Sarıca, "İlk günkü heyecanı yeniden yaşadım. Kulübümüze, semtimize yakışan, basketbol sevgisini hissettiren o savaşan takımı kuracağız. Geçmişi çok konuşmamak lazım. Yeni yapılanmaya gidiyoruz. Biraz sabra ihtiyacımız var. Bazen yolda büyümek lazım. Biz bunu daha önce yapmıştık. Yine çok güzel günleri hep beraber yaşayacağız" dedi.

MİLLİ GURUR

A Milli Takım Başantrenörü Ufuk Sarıca'yı kulüpte eşi görülmemiş imza töreniyle yuvaya döndüren Pınar Karşıyaka, gelecek aylarda milli gurur yaşayacak. A Milli Takım'ı 2019 FIBA Dünya Kupası'na taşıyan Sarıca ve ekibi, 31 Ağustos-15 Eylül arasında düzenlenecek dev organizasyonda Ay-Yıldızlılarla başarı kovalayacak. 12 Dev Adam, Çin'de dünya devi ABD'nin yanı sıra Çekya ve Japonya'yla karşılaşıp grubunda ilk 2'ye girerek adını son 16 takım arasına yazdırmaya çalışacak. Sarıca'yla birlikte yeni sezonda Karşıyaka'da görev yapacak yardımcı antrenörler Arda Demirbağ ve Recep Şen de Dünya Kupası'nda ter dökecek. Sarıca, Demirbağ ve Şen'in A Milli Takım kampında olduğu dönemde takımı antrenör Engin Gençoğlu lige hazırlayacak.

AVRUPA'DA ROTA EUROPE CUP

Pınar Karşıyaka'nın Avrupa'da yeni sezonda geçen yıl olduğu gibi yine FIBA Europe Cup'ta yer alması bekleniyor. FIBA ve ULEB, yeni sezonda Şampiyonlar Ligi ile Eurocup'ta yer alacak takımları duyurdu. Türkiye'den Beşiktaş, Banvit, Gaziantep Basketbol ve Türk Telekom, Şampiyonlar Ligi'ne, Galatasaray, Tofaş ve Darüşşafaka ise Eurocup'a alındı. Ligde sezonu 11'inci sırada bitiren Karşıyaka'nın yine Europe Cup'ta mücadele ederek organizasyona grup aşamasından itibaren katılması bekleniyor. Transfer harekatına başlayacak yeşil-kırmızılılarla sözleşmesi biten guard Berk Uğurlu, Tofaş'a transfer oldu.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Pınar Karşıyaka Ufuk Sarıca Karşıyaka Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title