Haberler

Karşıyaka'da İlk Aday Ali Erten

Karşıyaka'da ilk tarihi 14 Mayıs olarak duyurulan olağan kongre öncesi adaylığını açıklayan ilk isim eski yöneticilerden Ali Erten oldu.

Karşıyaka'da ilk tarihi 14 Mayıs olarak duyurulan olağan kongre öncesi adaylığını açıklayan ilk isim eski yöneticilerden Ali Erten oldu. Kulüp binasında ekibiyle birlikte toplantı düzenleyen Erten, "Başladığımız işi bitirmek için adayım" dedi. Karşıyaka Stadı projesinin hayata geçmesi için yönetimde olduğu dönemde ve sonrasında çaba harcayan Erten, "Sportif işlerle ilgili açıklamaları kongrede yapacağım. Öncelikli hedefimiz tesisleşme. Sportif başarı ve güçlü ekonominin ana şartı bu. 103 yıldır yaşayan kulübümüzü uzun yıllar ayakta tutmak için stadı mutlaka bitireceğiz" dedi.

İlk projesini Onursal Başkan Selçuk Yaşar'ın 18 yıl önce çizdirdiği statla ilgili o dönem çekilen bir fotoğrafı gösteren Ali Erten, "Bu 18 yıllık hayal mutlu sonla bitecek. Stadın önüne kurucumuz Zühtü Işıl ve Yaşar'ın heykeli dikilecek. Sasalı tarafında milli emlaktan arazi temin ederek A takıma kamp merkezi yapmak istiyoruz. Çiğli Tesisleri'nde 3 tane daha salon yaparak burayı tamamen altyapılarımıza bırakmak istiyoruz. Müze projesini hayata geçireceğiz. Kupalarımızın nerede olduğu bile belli değil. Genç jenerasyon, tarihimizi daha iyi bilecek" diye konuştu.

Seçilmeleri durumunda 3 ay içinde tüzük değişikliği için kongre yapacaklarını açıklayan Erten, "Tesislerden elde edilecek gelirin borç tasviyesinde kullanılması için camiadan varlık yönetim kurulu oluşturacağız. Biz düşmesek bile sürekli borçlanırsak gelecekte bizi düşürecekler. Faiş borçlanmaya karşı yönetimlere bireysel sorumluluk getirmeyi istiyoruz. Bilançoları 3 ayda bir yayınlayıp şeffaf olacağız. Yapılan sporcu sözleşmelerini paylaşacağız" dedi. Kongre öncesi kendisine destek açıklayan iş adamı Erdal Acar'a da teşekkür eden Erten, seçilmesi durumunda görüşmeleri şeffaf yürüteceğini söyledi.

KIRKPINAR VE BAKIR LİSTEDE

Ali Erten, kongre öncesi yönetim kurulu listesini oluşturmak için görüşmelere başladı. Erten'in aday listesine girmesi kesinleşen iki ismin Osman Kırkpınar ve Cengiz Bakır olduğu öğrenildi. Listeye girecek diğer isimler ise henüz net değil.

ALTUĞ BEKLEMEDE

Kongrede Ali Erten'le yarışması beklenen eski yöneticilerden Mutlu Altuğ, pazartesi veya salı günü basın toplantısı düzenleyerek projeleri ve kulüple ilgili açıklama yapacağını söyledi. Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar'ın Erten'le birlikte hareket etmesini önerdiği Altuğ, "Ali Erten'in adaylık açıklamasında net ve somut şeyler göremedim. Karar aşamasındayım. Kulübe sponsorluk vermek istediğini açıklayan bir grup var. Bu konuda somut adımlar olursa gelecek kaynağın önünü kesmem" dedi.

STATTA YIKIM SÜRÜYOR

Karşıyaka'da 15 bin kapasiteyle yenilenecek İlçe Stadı'nda geçen hafta başlayan yıkım çalışmaları sürüyor. Stadın tribününün altındaki voleybol salonu boşaltıldı. Voleybol altyapısı antrenmanlarını Çiğli Tesisleri'nde sürdürecek. Stadın temeli 24 Mayıs'ta atılacak. Arazide tapu birleştirme, kamulaştırma ve inşaat ruhsatı almak için çalışmalar sürüyor. Ruhsat çıkana kadar yalnız zeminle ilgili kazı, yıkım ve dolgular yapılacak. İhalesi geçen yıl gerçekleştirilen stadın inşaatı ruhsat sorunu nedeniyle 1 yılı aşkın süredir bekliyor. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Selim Yaşar Karşıyaka Ali Erten Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 19 Nisan Yalı Çapkını 66. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title