Haberler

Karşıyaka'da Gündem Şirketleşme

TARİHİNİN en sıkıntılı mali sürecinden geçen Karşıyaka, 15 Kasım Çarşamba günü şirketleşmeyi tartışmak için yapılacak olağanüstü genel kurula kilitlendi. Karşıyaka'da son dönemde üst üste yaşanan idari, sportif ve mali krizlerde pasif kaldığı gerekçesiyle taraftarın istifaya davet ettiği Başkan Mutlu Altuğ, camiayla kongre öncesi pazartesi günü bir araya gelerek şirketleşme projesini anlatacak. Camiayı bilgilendirip temiz sayfa açmak adına her kesime zeytin dalı uzatmayı planlayan Altuğ, şirketleşmeyle ilgili salı günü konuk olacağı bir spor kanalında da bilgi aktaracak. Yaz aylarından bu yana şirketleşerek dışarıdan bir firmadan mali ortaklık alarak borçları temizlemeyi tartışan Karşıyaka'da Altuğ, görüştüğü firmalardan genel kurula niyet mektubu sunmayı planlıyor.

Karşıyaka'da ortaklık kurulacak firmaların kimliği, yatırımı hangi şartlarla yapacakları ve hisse paylaşımı gibi konular tartışılırken amaçlarının kulübe gelir getirmek olduğunu söyleyen Mutlu Altuğ, camiadan şirketleşmeyle ilgili komite kuracaklarını belirtti. Taraftarın sosyal medyada örgütlenip 470 bin TL toplayarak 2'nci Lig'de 6 puanı silinen düşme hattındaki futbol takımının 12 puanının daha silinmesinin önüne geçtiği Karşıyaka'da yeni startı verilen, "KSK'ye can suyu" kampanyasında da ilk gün 33 bin 689 TL'ye ulaşılırken Altuğ, "Toplanan paradan daha çok camianın duyarlılık göstermesi güzel. Ancak bu girişimlerin şu anki durumda sağlayacağı fayda kısmi olur. Karşıyaka olarak daha kurumsal çözüme ihtiyacımız var" diye konuştu.

SAHADA SU SIKINTISI

Karşıyaka'da Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki antrenman sahasının sulandığı tatlı su kuyusunun elektriği, borcu ödenmediği için 14 Ekim'de oynanan Gümüşhanespor deplasmanı öncesi kesildi. Aradan geçen yaklaşık 1 aylık süreçte elektrik açtırılamayınca sahayı sulamakta güçlük yaşayan Karşıyaka, çimlerin yanmaması için birkaç kez tankerle su getirtip sulama yaptı.

Kentte Kasım ayı da yağışsız geçince çimlerin bazı kısımları sararmaya başladı. Sahayı kaybetmemek için su sıkıntısını çözmeye çalışan yeşil-kırmızılılar, haftaya her sezon Ekim-Kasım aylarında yapılan ara ekimi yaptırıp zemini korumaya çalışacak. Karşıyaka, 2011-12 sezonu öncesi o dönem 300 bin TL harcayarak antrenman sahasının drenajı, toprağı ve zeminini tamamen yeniletmişti.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Karşıyaka Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title