Haberler

Karşıyaka'da Erten Adaylığını Açıklıyor (Yeniden)

Karşıyaka'da 14 Mayıs'ta yapılacak olağan kongre öncesi yeşil kırmızılı camianın önemli ismi Nazım Torbaoğlu ve İstanbullu işadamı Erdal Acar'ın desteğini alan Ali Erten, başkan adaylığını yarın açıklayacak.

Karşıyaka'da 14 Mayıs'ta yapılacak olağan kongre öncesi yeşil kırmızılı camianın önemli ismi Nazım Torbaoğlu ve İstanbullu işadamı Erdal Acar'ın desteğini alan Ali Erten, başkan adaylığını yarın açıklayacak.

Liste için temaslar yaptığı öğrenilen Mutlu Altuğ sessizliğini korurken, Metin Yıldırım geri planda kalmayı tercih ediyor. Divan Başkanı Sadri İşçimenler ile aday olmayacağını açıklayan Başkan Fatih Diniz ise Ali Erten ile Mutlu Altuğ'la görüşerek birleşme çağrısı yaptı. Daha önce 2012-13'te aynı yönetimde yer alan ikili birleşmeye sıcak bakmadı.

Nazım Torbaoğlu ve işadamı Erdal Acar'a teşekkür eden Ali Erten, "Destekleri benim için büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Bizim tesisleşme ve sportif başarı hedefimiz var. Yıllardır sponsor arıyoruz ve ilk kez futbolun Süper Lig'e çıkması için destek vermek istediğini söyleyen biri çıktı. Basketbolda zaten Pınar'ın sponsorluğu sürüyor. Dileğim voleybola da sponsor çıkması. Kongreyi kazanan aday, Erdal Acar'la bir araya gelip, desteği somut hale getirecek" dedi. Ali Erten, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar ve Nazım Torbaoğlu'yla la da görüştü.

RECEP ÇETİN GELİYOR

Karşıyaka'nın borçlarını ödeyip, kuracağı kadro ile Süper Lig'e taşımak istediğini açıklayarak gündem yaratan Erdal Acar, futbol konusunda kendisine danışmanlık yapan eski milli futbolcu Recep Çetin'i Boluspor maçına gönderecek. Son olarak 2012-13 sezonunda eski takımı Beşiktaş'ta teknik direktör Samet Aybaba'nın yardımcılığını yapan Recep Çetin, yeşil-kırmlızılı ekibin son durumu hakkında Acar'a rapor verecek.

RIZA TUYURAN BAŞLADI

Karşıyaka'da iki hafta önce Denizlispor deplasmanı dönüşünde apandisit ameliyatı olan teknik direktör Rıza Tuyuran, takımının başına geçti. Dalak büyümesi teşhisiyle haftalardır forma giyemeyen Can Erdem, takımdan ayrı antrenmanlara başlarken, adalesinde yırtık tesbit edilen Cenk'in büyük ihtimalle sezonu kapattığı bildirildi. Yönetim 24 Nisan'da deplasmanda oynanan Denizlispor maçı öncesi sabaha karşı gece kulübünde görülen Ahmet'e 23 bin 400 TL ceza verdi.

BÜYÜK GURUR

Başkan Fatih Diniz, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin 2014 yılı Fair Play büyük ödülünü Karşıyaka'ya vermesinden gurur duyduklarını söyledi. Kulübün 103 yıllık tarihinde bir ilki yaşadıklarını ifade eden Başkan Diniz, "Türk sporunda çok önemli bir yeri bulunan bu anlamlı ödül bize gurur verdi. Ödüle neden olan Sakız Adası'ndaki örnek dostluk tablosunun gerçekleşmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Bu kulübümüz tarihine altın harflerle yazılacak bir olay" dedi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erdal Acar Ali Erten Karşıyaka Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title