Haberler

Karşıyaka 3 puan avında

Güncelleme:

Misli.com 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta son 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlikle zirve yarışını sürdüren Karşıyaka, yarın Şile Yıldızspor deplasmanına çıkacak.

Misli.com 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta son 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlikle zirve yarışını sürdüren Karşıyaka, yarın Şile Yıldızspor deplasmanına çıkacak. Şile Stadı'ndaki karşılaşma saat 13.00'te start alacak. Yeşil kırmızılılarda sarı kart cezalısı durumuna düşen takım kaptanı Mustafa Aşan ve ameliyat olup sezonu kapatan Burak forma giyemeyecek. Kasığındaki ağrıları süren Doğukan'ın durumu maç saati netleşecek.

Karşıyaka grupta 25 puanla lider Çatalcaspor'un 2 puan gerisinde 4'üncü sırada yer alırken, Şile 20 puanla Play-Off hattını yakalamaya çalışıyor. Bu sezon deplasmanda çıktığı ilk 3 maçı kazanan, son 3 dış saha sınavından ise beraberlikle ayrılan Kaf-Kaf, Şile önünde zincir kırıp liderliği devralmak için rakiplerinin alacağı sonuçları beklemeyi hedefliyor. Teknik direktör Soner Tolungüç'ün takımını sahaya Erdoğan, Anıl, Cenk, Metin, Onur, Fatih, Arif, Mustafa Değirmenci, Battal, Namık Barış, Hakan Kuş 11'iyle sürmesi bekleniyor.

SELÇUK YAŞAR PAYLAŞIMI

Karşıyaka Spor Kulübü, her yıl 19 Aralık'ta kutlanan 19.12 Dünya Karşıyakalılar Günü dolayısıyla Onursal Başkan Selçuk Yaşar'ın yazdığı "Hayatım" kitabından bir alıntı yaptı. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Selçuk Yaşar'ın şu sözlerine yer verildi: "Çok güzel, cennet gibi bir yer olan eski Karşıyaka'da yetişen her gençlik kuşağı, atadan gelen bir duyguyla koyu KSK'li olur. Bundan doğal bir şey düşünülemez. Çünkü bu camia gerçekten, hatıralarını dededen toruna akıtan bir dinamik heyecanı taşımıştır. Bu bakımdan ilk kuruculardan itibaren camiaya gönül ve destek veren tüm büyüklerimizi, gelmiş geçmiş tüm sporcu ve taraftarları, şimdi mücadele veren kuşakları gönülden kucaklıyor ve koyu KSK'li bir camia evladı olarak bağrıma basıyorum."


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Selçuk Yaşar Karşıyaka Şile Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title