Haberler

Karşılıksız Aşkının Eşini Öldürdü

Kütahya'da terk edilmiş otomobilin bagajında öldürülmüş halde bulunan Yusuf Melek'in katil zanlıları yakalandı. Olayı, Yusuf Melek'in 33 yaşındaki eşi Sibel Melek'i karşılıksız bir şekilde seven Ali Taşkın(23)'ın işlediği ortaya çıktı.

Kütahya'da iki gün önce evinden işe gittiğini belirten ve daha sonra kendisinden haber alınamayan 3 çocuk babası Yusuf Melek (34)'in cesedi dün Alayurt Mahallesi'ndekiş tarlada kendisine ait 43 FR 448 plakalı otomobilin bagajında öldürülmüş halde bulunmuştu. Mahalle sakinleri tarafından tarlaya terkedilmiş bir aracın bulunduğu yönde ihbar yapılması üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri yaptıkları incelemede otomobilin bagajında Yusuf Melek'in cansız bedeni ile karşılaşmışlardı. Yusuf Melek'in katil zanlıları İl Merkez Jandarma Komutanlığı ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda kısa sürede yakalanarak göz altına alındı.

Jandarma ekipleri olayı Yusuf Melek'in eşi Sibel Melek'i uzun yıllardır karşılıksız bir şekilde sevdiği iddia edilen ve kendisinden 10 yaş küçük olan Ali Taşkın'ı gözaltına aldı. Ali Taşkın'ın Sibel Melek'i sürekli telefonla arayarak aşkını ilan ettiği ve geçtiğimiz yıllarda aşkına karşılık bulamayıp Sibel Melek tarafından reddedildiği için av tüfeğiyle kafasına ateş ederek hayatına son vermek istediği de öne sürüldü.

Ali Taşkın'ın geçtiğimiz Cumartesi günü sabah saatlerinde Yusuf Melek'in her gün işe giderken kullandığı Alayurt tren garı civarına gelerek yol üzerine büyük bir dal parçası koyarak yolu kapattığı ve kendisinin de kum yığınının arkasına gizlenip Yusuf Melek'in gelmesini beklediği belirtilen olayda Melek'in yoldaki dalı almak için otomobilinden indiği sırada sırtından av tüfeği ile vurduğu belirtildi. Yusuf Melek'in yaralı halde kaçmak isterken bir kez daha sırtından vuran Ali Taşkın daha sonra olayda kullandığı av tüfeğini bir ağacın dibine gizleyerek Melek'in cesedini de otomobilinin bagajına koyarak olay yerinden kaçtığı bildirildi.

Olayın ortaya çıkmasıyla olay yerinde geniş çaplı inceleme başlatan Jandarma ekipleri Ali Taşkın ve beraber gezdiği amcasının oğlu Ahmet Taşkın ile sürekli aşkını ilan etmesine rağmen karşılık bulamadığı evli 3 çocuk annesi Yusuf Melek'in eşi Sibel Melek'i gözaltına aldı. Sağlık raporu için hastaneye getirilen Sibel Melek hastane çıkışında baygınlık geçirdi. Melek ifadesinin alınmasından sonra serbest bırakıldı. Jandarma ekipleri Ali Taşkın'ın ifadesi doğrultusunda yaptıkları araştırmada olayda kullanılan tüfeği de ele geçirdiler.

Gözaltına alınan Ali Taşkın ve Ahmet Taşkın'ın ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edilecekleri belirtildi.

(

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title