Haberler

Karşılıksız Aşkı İçin 100 Metreden Ölüme Atladı

Aydın'da, canına kıymak için 100 metrelik uçuruma atlayan, sans eseri hayatta kalan 41 yaşındaki Mahsuni A., AKS 110 ekiplerinin yaklaşık 4 saat süren çalışmasının ardından kurtarıldı.

Aydın'da, canına kıymak için 100 metrelik uçuruma atlayan, sans eseri hayatta kalan 41 yaşındaki Mahsuni A., AKS 110 ekiplerinin yaklaşık 4 saat süren çalışmasının ardından kurtarıldı. Tedaviye alınan ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen evli ve 1 çocuk babası A'nın, bıraktığı intihar mektubunda, bir süre önce ismini açıklanmadığı bir kişiye karşılıksız olarak aşk duyduğunu yazdığı belirtildi.

Olay, bugün saat 17.00 sıralarında, il merkezine bağlı Horozköy Köyü yakınındaki Sarpça Deresi Mevkisi'nde meydana geldi. Mahsuni A. (41) Aydın- Çeştepe hattında çalışan minibüsüyle, akşam saatlerinde, Sarpça Deresi Mevkisi'ne geldi. 100 metrelik uçurumun kıyısında bir süre alkol aldığı belirtilen evli ve bir kız çocuk babası A., kendisini boşluğa bıraktı. Mahsuni A'nın uçurumdan atladığını görenler jandarma, sağlık ve AKS 110 ekiplerine bildirdi.

Gelen AKS 110 ekipleri köylülerinde yardımıyla yaklaşık 4 saat süren çalışma sonucu A'yı uçurumdan çıkarttı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalede bulunduğu Mahsuni A., ambulansla, Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. A'nın uçurumun kenarında bulunan ağaçlara takıldığı için hızının kesildiği ve sağlı durumunun da iyi olduğu bildirildi. Jandarmanın çalışması sonucu bulunan intihar notunda, "Ben sana göre cahildim, çılgın, delidoluydum ama sevdim. Beni hiç anlamadın. Eğer ölürsem, beni annemin yanına gömün, sevenlerim beni affetsin" kızına hitaben de "Ben başka birini sevdim. Annene çok iyi bak, beni affet" diye yazdığı öğrenildi.

Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title